yorumunuza çok ihtiyacım var...

Sağol canım Allah razı olsun.
Inşallah sende sağ sağlıklı kucağına alırsın yavrunu.

haklisiniz evet olabilir ama şöyle bır ayrıntı var 1 senedir zaten istiyoruz ve her ay evet hamile miyim diye strese giriyordum ama en çok gecikti zaman 4 gün olurdu beşinci gün mutlaka adet olurdum zaten ben bu gecikmeyide bu ayrıntıyı hesaplayarak ayarladım belki bundandır diye bu ayrıntıyı hesapladıktan sonra gecikme olduğunu anladım şubat ayında hiç adet görmedim bu ayrıntı dikkatimi çekti normalde geç veya erken ama o ay içerisinde mutlaka olurdum hayirlisi artık allahın dediği olur...
Şüphesiz :) İnşallah güzel haberler ile gelirsiniz bidahakine. Hamileyim müjdesini bekliyoruz

yok kan vermedim eşim izin alamadı bizde yeni buraya taşındık daha doğrusu eşimin tayini sebebiyle burdayiz yanlız da gidemedim eşim izin vermedi izin alırsa gideceğim ama dün yaptım çok silik bi çizgi çıktı bugün tekrar yapayım dedim akşama yapınca size haber vereyim ilginiz için çok teşekkürler....

yok kan vermedim eşim izin alamadı bizde yeni buraya taşındık daha doğrusu eşimin tayini sebebiyle burdayiz yanlız da gidemedim eşim izin vermedi izin alırsa gideceğim ama dün yaptım çok silik bi çizgi çıktı bugün tekrar yapayım dedim akşama yapınca size haber vereyim ilginiz için çok teşekkürler....
Güzel haberlerini bekliyoruz

Back
X