yozgat için tavsiye edeceğiniz doktor acil!!!!!!!!

roseni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
60
0
36
Yozgat
arkadaşlar iş nedeniyle yozgatta doğum yapmak zorunda kalacağım şuanda 6 aylık hamileyim. kimi tavsiye edersiniz şifa hastanesine gidiyorum şuanda ama hakkında bazı haberler çıktığından kafam çok karışık başka önerebileceğiniz yer var mı çok acil

ilk hamileliğimde yozgatta yaşıyordum gerçi doğumumu konyada yaptım ama aylarca ben de şifa hastanesinde nazmiye hanıma gitmiştim.memnundum ben hastane de iyiydi.nazmiye hanımda doğum yapanlar da memnundu.başka da biri pek yoktu o zamanlar şimdi nasıl bilmiyorum ama neler duydun ki.bu arada yozgat nasıl ben 2009 da ayrılmıştım çok özledim orayı.ne değişiklik var ozamandan beri

yozgat nasıl mı hiç bir değişiklik olmadığına eminim..... şuan için ben de şifada yaptırıyorum takibimi ama doğum açısından çok güvenemiyorum herkes şikayetçi herkes bir şeylwer söylüyor kafam çok karıştı inan ki başka önerebileceğin bi yer var mı acaba

o zaman doğumevinde kimler varsa onları araştıracaksın başka da hastane yok bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…