- 29 Ocak 2010
- 451
- 2
- 96
- Konu Sahibi TazeYumurta
bu topiği sürekli takip ediyorum, nişanlı biriyim ve nişanlımla bazı sorunlar yaşıyorum.erkeklerin eşlerine yaptıklarını, biz bayanlarında bazı konularda hatalı olduğumuz ama hatamızı göremediğimiz zamnalrda hatamızı görmek istediğimiz zamanlar oluyor ve bunlarda benim başıma gelirmi die önceden okuyup hayatta neler oluyr die ders almaya çalışıyrm bir nevi... nişanlanalı 10 ay oldu tamam az bi zaman değil ama çok da değil kayınvlideyle ve nişanlımla zaman zaman sorunlar yaşıyorum kimseye anlatamıyoum aileme anlatsam iş büyüyor bu sefer aman öle dediniz aman böle yaptılar aman bayramda gelmediler die bunlar böle uzayıp gidiyor bazen işin içinden çıkamıyorum oturup bekliyorum nolcak die maddi problemlerde yaşıyorum kendime 2 3 parça çeyizde almaya çalışıyorum bazen evimize bakıyorum hiç kimsede heycan yok nişanlı bi kız yok gibi evimizde halbuki annemde babamda bana çok düşkün ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama bazen gerçekten hayat ters gitti mi gidiyor bana noluo die oturup düşünyrm eski mutlu hallerimden eser yok gülmeyi seven nişanlısına tapan biriyim ama bazen sorunlar beni benden ediyor
nişanlımı çok seviyorum ama galiba BEN EVLİLİKTEN KORKUYORUM!!!!!! :bbo::bbo::gitme::mymeka:

Son düzenleme: