• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yradım Edin!!!! Sanırım Fikir Almaya İhtiyacım Var

birde nişanlımın ailesi mutasıp çok birde içimi kapatmaya çalışırlarsa korkusu sardı ki bunu daha önce herkese söledim hayır benim içimden gelirse olur die
korkuyordum şimdi daha çok korktum neden zor dedin bu kadar

kesinlikle istemediğim bişeyi yapmalarına izin vermicem kırmadan saygılı olarak ama taviz vermeden

benide nişanlım korkutyor bazen, bazı zaman durun diyor ama bazı zaman ağızlarına bakıyor çözemiyorum o benim EŞİM dermi herkes bi yana o bi yana der mi işte bazen bunlar düşündürüyor gerçekten yok, yani ne kadar ben 10 senede nişanlı kalsam çözemem ki, etrafımdaki herkes ii gözle sana sahip çıkar mı diyor ama kavun değil ki altını koklayayım evet yapar arkamda durur diyeyim

Ah ah ahhh canım. 2 yıl önceki Pelin sanki karşımdaki. Benim eşimin aileside benim aileme göre mutaasıp. Bana da geldi kapanır mısın önerileri. aynen senin planladığın gibi kırmadan,incitmeden mesafe koydum araya. Herkesin özendiği kadar samimi,herkesin özendiği kadar mesafeliyim eşimin ailesi ile. Ancaaaaaak alıntıladığım son mesajında demişsin ya "eşimin tavrı ne olur diye" işte onu hiç bilemezsin. Bana tabiri caiz ise tapan nişanlım,annesi ile anlaşmazlığımız olduğunda kapıma getirip özür dileten,hepsini bir kenara ataarım,sen olmazsan ölürüm biterim diyen adam,1 yıllık evliliğimizde şu güne geldiğimizde "annnemmmmm" moduna girdi. Bu arada benim kayınvalidemle aram gayet iyi. Ama benim kocam rahatsız. Diyor ki efendim neden ailelerimiz sık sık görüşmüyormuş. E benim annem çalışıyor,senin annen evde oturuyor canı istiyorsa arasın size geleceğiz desin annem başının üzerinde ağırlar diyorum. Ama biliyorum ki onun kalbi benim ailemi suçluyor. Beni suçluyor. Çünkü onun zavallı annesi ile zırt pırt görüşmüyorum. Her gün bir arada değiliz....

Neyse benim derdimi boşverelim,demem o ki ne olur ama ne olurrr bunları göz önünde bulundur....

sürekli aynı dertler...
demekki bunlar çoğunluk olarak herkeste yaşanıyor
ben merak ediyorum bunu yaşatan insanlar(kaynanalar, damatlar vs) kendilerini nasıl haklı görüyorlar ve savunuyorlar
bu durumla karşılaşıp yenmiş bi arkadaş varsa muhakkak konu açsın herkesin uygulaması için
yoksa bu sorun bitmicek

kesinlikle yenmiş bilen şöle yapın diyen biri vars konu açsın valla ömür boyu duacısı olurum

Ah ah ahhh canım. 2 yıl önceki Pelin sanki karşımdaki. Benim eşimin aileside benim aileme göre mutaasıp. Bana da geldi kapanır mısın önerileri. aynen senin planladığın gibi kırmadan,incitmeden mesafe koydum araya. Herkesin özendiği kadar samimi,herkesin özendiği kadar mesafeliyim eşimin ailesi ile. Ancaaaaaak alıntıladığım son mesajında demişsin ya "eşimin tavrı ne olur diye" işte onu hiç bilemezsin. Bana tabiri caiz ise tapan nişanlım,annesi ile anlaşmazlığımız olduğunda kapıma getirip özür dileten,hepsini bir kenara ataarım,sen olmazsan ölürüm biterim diyen adam,1 yıllık evliliğimizde şu güne geldiğimizde "annnemmmmm" moduna girdi. Bu arada benim kayınvalidemle aram gayet iyi. Ama benim kocam rahatsız. Diyor ki efendim neden ailelerimiz sık sık görüşmüyormuş. E benim annem çalışıyor,senin annen evde oturuyor canı istiyorsa arasın size geleceğiz desin annem başının üzerinde ağırlar diyorum. Ama biliyorum ki onun kalbi benim ailemi suçluyor. Beni suçluyor. Çünkü onun zavallı annesi ile zırt pırt görüşmüyorum. Her gün bir arada değiliz....

Neyse benim derdimi boşverelim,demem o ki ne olur ama ne olurrr bunları göz önünde bulundur....

benim nişanlımda kesin bi yerde annneeemm der bunu bazen görebiliyorum oooff oooffff pelin gerçekten zor bu işler hemde çok zor :delphin::delphin::delphin:

benim sorun etmediğimi ailem sorun ediyor bak gördün mü duydun mu diyor, bide kayınvalidem bana durup durup kızım sana sölüyorum gelinim sen anla diyo biliyorum ama bende çoğu zaman hıhı deyip geçiveriyorum

artık ne hayal kurduysan vazgeç ve gerçekleri bütün çıplaklığı ile gör biliyorsun güle seven dikenine katlanır, sen katlana bilecekmisin? Çoğunluk olarak her şey aleyhime umduğumu bulamadım, evlensemde diyorsam vazgeç kızım analar ağlasın diye kızlarını evlendirmiyor, önemli olan aldığın kararla mutlu olman ve evleneceğin kişide doğru kişi olması

bende ağlamak için evlenmiyorum ki gülü sevdim inanın dikenine de fazlasıyla katlanıyorum sadece bu katlanma kat sayısı ne kadar olur tabi onu kestiremiyorum bazen

canım geçici bir durum nişanlılık dönemi zor geçiyor genelde ben çevremden biliyorum stres alıp başını gidiyor en ufak şeyler bile büyüyor kafaya takılıyor hele düğün üstü aman aman ....sonra hepsi geçiyor stres geçince evliliğinin tadını çıkarmaya bakıyosun emin ol takma hiç rahat ol normal bu kuruntular...herkesi memnun etmek zor sonuçta..

benim sorun etmediğimi ailem sorun ediyor bak gördün mü duydun mu diyor, bide kayınvalidem bana durup durup kızım sana sölüyorum gelinim sen anla diyo biliyorum ama bende çoğu zaman hıhı deyip geçiveriyorum

İlerideki dialoglarınızı yazayım canım sana.
-Bilmemkimin gelini açıkmış ama kaynanası yok mümkün değil almam demiş kızda kapanmış.
-Efendim bilmemkim şu kadar kira veriyormuş evini gecindiremiyormuş. Bizim bir kiramız onların iki katıymış. (onların oturduğu semtte oturmuyoruz ya laf çarpıtıyor hasbam)

Muattap alıp cevap vermeyeceksin belki ama sinirlerin bozulacak. Canım canım bunları bilerek evlen demek istiyorum. Hiç hayallerimizdeki gibi değil evlilik.

canım geçici bir durum nişanlılık dönemi zor geçiyor genelde ben çevremden biliyorum stres alıp başını gidiyor en ufak şeyler bile büyüyor kafaya takılıyor hele düğün üstü aman aman ....sonra hepsi geçiyor stres geçince evliliğinin tadını çıkarmaya bakıyosun emin ol takma hiç rahat ol normal bu kuruntular...herkesi memnun etmek zor sonuçta..

aynen yaaaa gerçekten herkesi memnun etmek çok zoorr :bbo:

İlerideki dialoglarınızı yazayım canım sana.
-Bilmemkimin gelini açıkmış ama kaynanası yok mümkün değil almam demiş kızda kapanmış.
-Efendim bilmemkim şu kadar kira veriyormuş evini gecindiremiyormuş. Bizim bir kiramız onların iki katıymış. (onların oturduğu semtte oturmuyoruz ya laf çarpıtıyor hasbam)

Muattap alıp cevap vermeyeceksin belki ama sinirlerin bozulacak. Canım canım bunları bilerek evlen demek istiyorum. Hiç hayallerimizdeki gibi değil evlilik.

biliyorum biliyorum duymuyorum görmüyorum napim canım şimdiden başladı bizimki delikafadulden

baştan bunları konuşmaktan başka çaren yok
al karşına konuş
ilerde böyle olursa nasıl tepki verirsin gibi
ailesini destekliyorsa yol yakınken bu işten vazgeç derim
ailesine pısırık olan adamdan hayır gelmez :umursamaz:
ilerde boşan deseler bakalım karşılarına dikilip o benim karım diyebilecekmi ???
herşeyi konuşmakta fayda var yoksa çok çekersin
ne olaylar oluyor bu sitede hamileyken bile annesi dedi diye boşananlar vs..
çok iyi düşün bu günlerini arama nişanlıyken ayrılmak kolayda evliyken çokk zorr :olmaz:

herseyi duyma,gorme ama gerektiginde cekinmeden saygili sekilde tavrini koy mutlaka.kapanma konusunda da baskasini memnun etmek icin asla yapma..kendin istedigin icin yap.ayrilacagini bilsen bile senin icin onemli konulardan taviz verme sakin..her konuda esnek olup tamam deme..kaynananla ilgili sikayetlerini kirici olmadan yap sonucta ailesi..onlar nasilsa sende oyle ol..fazlasini yapma..

benım bildiğim alışverişya iki aile hep birlikte yapılır yada siz nişanlınızla yalnız yaparsınız,annenle konusmalıısn bence bi anne evladına en dgru yolu gösterecktir.evımıze bakıyorum hiç heyecan yok falan demişsin ya böyle düşünme emınım onlarda çok heyecanlı ve düşünüolardır da sana belli etmıyorlardır genelde böyle olur.herseyi yerli yerıne oturt iyice emin ol öyle evlen canım bende cok erken yasta evlendım ve cok zorlandım halada zorlanıyorum evlilik gercekten cok zor bişey.bekarken toz pembe gözüküyor hersey o ayrı.

gece nişanlıma msj attım sabah günaydın die msj atardı ne günaydın dedi ne de başka bişey gitmedim die böle yapıyo sanırım, nasıl davranayım şimdi msj atsam mı, o atana kadar atmasam daha iyi galiba

gece nişanlıma msj attım sabah günaydın die msj atardı ne günaydın dedi ne de başka bişey gitmedim die böle yapıyo sanırım, nasıl davranayım şimdi msj atsam mı, o atana kadar atmasam daha iyi galiba

nasılsa sen atmıssın bekle bakalım bıraz .hemen kötü düşünme belkı işi vardır müsait değildir.sıkma canını hersey olacagına varır.

şimdi düşünüyorum da ben neler yaptım onun için ya ne hakaretler ettide ben gene sevdim vazgeçmedim stresli dedim psikolojisi bozuldu dedim hep kendimi kandırdım galiba, uykularım kaçıo uyuyamz oluyorum ne zormuş ya ne zormuş sevgiliyken daha güzeldi keşke hep öle kalabilseydik aileler işin içine girince karman çorman oluyo herşey

benım bildiğim alışverişya iki aile hep birlikte yapılır yada siz nişanlınızla yalnız yaparsınız,annenle konusmalıısn bence bi anne evladına en dgru yolu gösterecktir.evımıze bakıyorum hiç heyecan yok falan demişsin ya böyle düşünme emınım onlarda çok heyecanlı ve düşünüolardır da sana belli etmıyorlardır genelde böyle olur.herseyi yerli yerıne oturt iyice emin ol öyle evlen canım bende cok erken yasta evlendım ve cok zorlandım halada zorlanıyorum evlilik gercekten cok zor bişey.bekarken toz pembe gözüküyor hersey o ayrı.

benimde bildiğim öledir en azından gelirler tarih belli olur öle bakılır eşya kız rengini modelini istediği tarzı belirler, ben öksüzmüyüm ki yada kaçtım da ailem yokmu ki şimdi eşya bakcaz ya bide ben öle şatafatlı eşyları sevmiyorum spor olsun ve evde ben yaşıyım eşyalar değil kayınvalidem de benim tam aksim allı pullu şatafatlı ağır şeyleri sever kesin fikir ayrılığına düşüp orda sinir olurdum, stres sardı iice ya

22 yaşımdayım o kadar çok ki tabi ki düşündüm her evlilik yada nişanlılık süreci 4 4lük değil sorunlardan sonra böle hissetmeye başladım kararsız değilim aslında tabi ki sevgimden eminin ve ben en başından beri o kadar mücadele ettim ki herkesle anlatsam roman olur heralde ufak tefek şeylei artık takmıyorum bile yok bayramda gelmemişler yok arayıp sormuyolarmış bunları artık aştım kendim ama aileme günah die düşünüyorum dünürleri çıkıp gelmez mi yada aramaz mı 6 ayda 1 arıyolar ve sanki benim annem babam yokmuş gibi tarih bile belli olmadan hadi eşyaları bakalım dolanalım diyorlar kendi kendilerine ve banada, bu hafta dolanalım bi diyolar

roman olmaz canım bir çoğumuz yaşadık bunları
ama erkek ve erkek tarafının tutumları çok kötü şimdiden bu şekilde davranılıyosa ileride bayağı problemler olabilir birbirini seviyor olmakyetmiyo bazen

baştan bunları konuşmaktan başka çaren yok
al karşına konuş
ilerde böyle olursa nasıl tepki verirsin gibi
ailesini destekliyorsa yol yakınken bu işten vazgeç derim
ailesine pısırık olan adamdan hayır gelmez :umursamaz:
ilerde boşan deseler bakalım karşılarına dikilip o benim karım diyebilecekmi ???
herşeyi konuşmakta fayda var yoksa çok çekersin
ne olaylar oluyor bu sitede hamileyken bile annesi dedi diye boşananlar vs..
çok iyi düşün bu günlerini arama nişanlıyken ayrılmak kolayda evliyken çokk zorr :olmaz:

aynısını düşündüm arkadaş dile getirmiş katılıyorum arkadaşıma
ailesi saygılı ve uzlaşmacı değil gibi

uzlaşmacı saygılı değiler başlarına buyuklar biraz birazdan fazla belki nasıl ederim naparım bilmiyorum bakalım günler ne göstercek yada gelecek güzel günler göstercek mi kaydirigubbakcemile

Back
X