- Konu Sahibi TazeYumurta
birde nişanlımın ailesi mutasıp çok birde içimi kapatmaya çalışırlarsa korkusu sardı ki bunu daha önce herkese söledim hayır benim içimden gelirse olur die
korkuyordum şimdi daha çok korktum neden zor dedin bu kadar
kesinlikle istemediğim bişeyi yapmalarına izin vermicem kırmadan saygılı olarak ama taviz vermeden
benide nişanlım korkutyor bazen, bazı zaman durun diyor ama bazı zaman ağızlarına bakıyor çözemiyorum o benim EŞİM dermi herkes bi yana o bi yana der mi işte bazen bunlar düşündürüyor gerçekten yok, yani ne kadar ben 10 senede nişanlı kalsam çözemem ki, etrafımdaki herkes ii gözle sana sahip çıkar mı diyor ama kavun değil ki altını koklayayım evet yapar arkamda durur diyeyim
Ah ah ahhh canım. 2 yıl önceki Pelin sanki karşımdaki. Benim eşimin aileside benim aileme göre mutaasıp. Bana da geldi kapanır mısın önerileri. aynen senin planladığın gibi kırmadan,incitmeden mesafe koydum araya. Herkesin özendiği kadar samimi,herkesin özendiği kadar mesafeliyim eşimin ailesi ile. Ancaaaaaak alıntıladığım son mesajında demişsin ya "eşimin tavrı ne olur diye" işte onu hiç bilemezsin. Bana tabiri caiz ise tapan nişanlım,annesi ile anlaşmazlığımız olduğunda kapıma getirip özür dileten,hepsini bir kenara ataarım,sen olmazsan ölürüm biterim diyen adam,1 yıllık evliliğimizde şu güne geldiğimizde "annnemmmmm" moduna girdi. Bu arada benim kayınvalidemle aram gayet iyi. Ama benim kocam rahatsız. Diyor ki efendim neden ailelerimiz sık sık görüşmüyormuş. E benim annem çalışıyor,senin annen evde oturuyor canı istiyorsa arasın size geleceğiz desin annem başının üzerinde ağırlar diyorum. Ama biliyorum ki onun kalbi benim ailemi suçluyor. Beni suçluyor. Çünkü onun zavallı annesi ile zırt pırt görüşmüyorum. Her gün bir arada değiliz....
Neyse benim derdimi boşverelim,demem o ki ne olur ama ne olurrr bunları göz önünde bulundur....