- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nerden sipariş verdin?canlar parfümlerimi yeniliyorum dün chanel chance, narciso rodrigues edt ve dg light blue siparişimi verdim kokusunu bildiğim sevdiğim parfümler bunlar
ama aklım bi yandan ysl cinnema ve agent provocateur da kaldı kullanan ve deneyen var mı yorum bekliyorumm
Canım nerden sipariş verdin?
Güle güle kullan canım.. Ysl Cinema nın kokusuna bakmıştım güzel bir kokuydu aklımda tatlımsı kaliteli bir koku olarak kaldı bence şans verebilirsin:)Canim chanel chance boynerde yoktu onu mizudan aldm diger ikisini boynerden aldim ama aklm ysl cinnema da kaldi acikcasi
Güle güle kullan canım.. Ysl Cinema nın kokusuna bakmıştım güzel bir kokuydu aklımda tatlımsı kaliteli bir koku olarak kaldı bence şans verebilirsin:)
Cinema çok güzel bir kokuydu ya çikolatalı vanilyalı böyle nası desem baymayan bi tatlılığı vardı kaliteli bir kokuydu..
Cinema ben geçen sene denemiştim. Çok basit bir koku gibi gelmişti bana nedense. Yani karakterli değildi kokusu. Tabi bu benim fikrim.
Canım bende denemeden almaya karşıyım ya. Çünkü koku algısı herkeste çok farklı oluyor. Mesela internette çok övülen bazı parfümleri gidip denediğimde " bu muydu yani" diye tepki verdiğim çok oluyor. En iyisi deneyip almak.en güzeli denemek
gecen sene deneyim dedim sansıma boştu şişesi cinema nın simdi blind buy yapmayım madem
Canım bende denemeden almaya karşıyım ya. Çünkü koku algısı herkeste çok farklı oluyor. Mesela internette çok övülen bazı parfümleri gidip denediğimde " bu muydu yani" diye tepki verdiğim çok oluyor. En iyisi deneyip almak.
Yok yok cidden şekerli değildi vanilya tatlılığı baymıyordu hiç çok klas bir kokudur :)böyle cok şeker kutusu gibi değildi di mi canım baymıyordu yani?
Yok yok cidden şekerli değildi vanilya tatlılığı baymıyordu hiç çok klas bir kokudur :)