Selam kızlar :)
Sanırım artık ne yiyip içtiğimi düzenli bir şekilde not almayı ciddiye almam gerekiyor :) görünce dayanamadım en iyisi ben de yazmaya başlayayım dedim :)
kısaca hikayemden de bahsediyim.
yaşım 19 kilom 74boyum 155
Bu fazla kilolarsa benim cahilliğime dayanmakta. Lisedeyken bir dönem kendimi kaptırıp 5 6 kilo aldım ve hep söylenen bir nasihat vardır ya fazla kilon ne kadarsa hep ikiye katlanır ço kdoğru kızlar. Benim de o fazla 5 6 kilom üniversiteye hazırlanma döneminde oldu 10 kilo sonra bir yıl daha hazırlanmaya karar verince gözümü kör oldu. Kendimi tamamen sınava odaklayınca kendimi kaybettim kızlar cahillik işte 8 kilo falan aldım sanırım. Ve o kiloalrın hepsi şu an gitmiyorEğer bu yazıyı okuyan benim gibi kızcağızlarımız varsa şu nasihatimi unutmasınlar "iki eliniz kanda da olsa yemeğe dikat ediceksiniz kilo almanın hiçbir bahanesi yok"
Sounç olarak üstelik bir de şu an yurtta kaldığım için diyet yapmam bira zorlaşıyor sonuçta ne yiyeceğime ben karar veremiyorum ama yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum bir şeyleri :)
Burayı da alışkanlık haline getirdiğim zaman daha düzenli olucam sanırım :)
Benim sorunum pes etmek. Başlayıp başlayıp bırakmam. Bu konuda da zamanında kilo vermiş, azmedince karşılığını almış birilerinden destek bekliyorum kızlar :) hadi hep beraber ystarı zayıflataalımmmm
Neler yapabilirim neler yapmamalıyım yaptığım yanlışlar hepsini çekinmeden yüzüme vurursanız o kadar mesut olurum ki hadi kızlar
kısa vadede 15
uzun vadede 25 kilo sizin de desteğinizle bence başarabilirim :)
sen daha bana mesaj atma sorma arama benisonra git günlük aç küstüm sana gazada getirmiycem artık seni :)
ehehe mesaj mı o da kim. Ders çalışıyom ben
bende çalışmıyom ne var hallla halllaaaküsüm sana ben
sanki kendisi çok takıyor beni hıhhh şaka bir yana cidden çağrı bile atamıyorum ders çalışırkne arada kafa dağıtıyım diye nete baknıyorum iştee.
iyi bakalım nasıl gidiyor diyet? benim yavaşladı yaao günden sonra 2 kontrole daha gittim toplamda 1.4 kilo vermiş oldum yağ parçalıyor ama kilo veremiyorum bir cinsim anlamadım gitti sende ne var ne yok nasıl gidiyor?? diyete devam mı?
işte diyetten kastım yediklerime dikkat etmeye devam :):) bir iki gündür birazcık salıştayım işte ufak kaçamaklara hayır demiyorum
çünkü hevesim kaçtı. Ben bu şekilde plansız bir diyetle kilo veremiycem o yüzden dukanı araştırıyorum şimdi sanırım ona başlıycam bir plana oturtabilirsem yurt hayatına adapte etmek zor olacak ama denemeye fazlasıyla değer :)
SAKIN!!!! bünyen 4. haftanın sonunda nasılsa protein alıyorum diyerekten yağ depolayıp proteinleri atmaya başlıyor. sakın deneme.
ama bu diyetle sağlıklı bir şekilde zayıflayan bir sürü insan var. hatta beni böyle gaza getiren kilo vermiş bir tanıdığım var biraz pek kilo vermesinden bahsetmeyi sevmezama geçen onun ağzından da dukan yaptığını duyunca bir şaşırdım ki o çok yakın bir diyetisyen arkadaşıyla zayıflamıştı bilinçsiz değildi yani. sonra gene öyle bir arkadaşımla konuşuyorduk o da dukanla zayıfladım diyince kitabını okumaya başladım o ilk bahsettiğim tanıdığımsa şu an 1 senedir falan incecik çok da sağlıklı hiç kilo sorunu yok :)):)
İnteraktif Diyet | Dünya'nın internet olan heryerinden
tatlım bunu okumalısınbenim diyetisyeni biliyorsun zaten. oda bana ilk yağ miktarımı görünce sordu dukan mı yaptın dedi evet dedim oturdu bir güzel anlattı.. zaten sağlıklı bir diyet olsaydı ben o verdiklerimi geri almazdım ayrıca kolestrol değeri yüksek bir diyet programı o üzgünüm ama kalp kolestrol damar tıkanıklığı gibi bir çok hastalığa davetiye çıkartıyor
bilmiyorum canım ama ümidimi tamamen kaybetmiş durumdayım. Ciddi anlamda yediklerime çok dikkat etmeme rağmen üstüne bir de kilo alıyor gibi hissediyorum kendimi. Artık buna bir dur demem lazım dukan da bana tam da ihtiyacım olan o umudu veriyor işte ...
Sen ne zaman dukan yaptın bu arada ya hiç söylememiştin
günlüğünü yeni gördüm hayırlı olsun diyet olarak benimde günlerim çok karışık gidiyor staj okul falan sen nesfit yapmayı denedin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?