Progestab,coraspin,Folibol,monodoks,İnsallah canim Allah emeğimizi boşa çıkarmasın. Canım ilaçlar ne kadar tuttu hangi ilaçları kullaniyorsun
deltacortril,esrofem bunlar nakil olasıya kadar kullanıcam 88tl tuttu dunden beri kullanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestab,coraspin,Folibol,monodoks,İnsallah canim Allah emeğimizi boşa çıkarmasın. Canım ilaçlar ne kadar tuttu hangi ilaçları kullaniyorsun
Ben geçen hafta ordaydim yucel beye muayane oldum hatta laparoskopi de oldum. Şimdi eşimde sorun cikti morfoloji %1 . Bende orda yaptırmak istiyorum aslında ama otellerde orda burda kalmak beni daha çok strese sokacak hem de maddi olarak zorlayacak yine de kararsizimProgestab,coraspin,Folibol,monodoks,
deltacortril,esrofem bunlar nakil olasıya kadar kullanıcam 88tl tuttu dunden beri kullanıyorum
Amin canım inşallah. Peki sizde sorun neydi canimValla çok haklısız ben ilk denemende bu ayın sonunu dusunmeye basladım ALLAHIM hepimeze yardım etsin
Esimde canlılık oranı azdı bu nedenle tabi buda fazla puro iciyo antidepresan kullanıyo bunlar sperm sayısı dusuruyomus ama bizim 1 tane 5 yasında bir kızımız var ikinci olmayınca 3 senedir bir anda yucel beye gittik boyle seyler oluyo dedi bir tane cocugu olanda sper sayısı dusunce cocugu olmıa biliyomus neyse numuneyi aldılar esimde azot tankında sakladıar pazartesi salı nakil olucaz nasipseAmin canım inşallah. Peki sizde sorun neydi canim
İnsallah olur canım .Esimde canlılık oranı azdı bu nedenle tabi buda fazla puro iciyo antidepresan kullanıyo bunlar sperm sayısı dusuruyomus ama bizim 1 tane 5 yasında bir kızımız var ikinci olmayınca 3 senedir bir anda yucel beye gittik boyle seyler oluyo dedi bir tane cocugu olanda sper sayısı dusunce cocugu olmıa biliyomus neyse numuneyi aldılar esimde azot tankında sakladıar pazartesi salı nakil olucaz nasipse
Insallah canım RABBIM hepimize yardım etsin isteyen kimsenin kolları bos kalmasın insallah (AMİN)İnsallah olur canım .
Allah gönlüne gore versin canim . Dualarim seninleArkadaşlar yarın muhtemelen nakil olucam duarınızı eksik etmeyin lütfen ALLAH yardımcımız olsun![]()
Maşallah canım benim .ben de orda yaptırmak istiyorum yaaaa. Ooff mersinden gitmek zor olacakSonunda nakil islemim gerceklesti evime geldim simdi ayın 26 sını bekliycez nasipse bakalım hamile kalabilicekmiyim
Adanada vardır ama ben orayı gördükten sonra hep içimde orası var ama kısmet. Biraz önce yucel bey aradı patoloji sonucumu söylemek için sorum vardı heyecandan unuttum sormayı yatın arasam ay ne çok aradı derler mi acabaCanım maddi manevi külfet ama sonuc deger bence çok zor bi surecmis benim ilk defa boyle bir uygulama oldu bakalım ins.
Tekrarı olmaz ama Adana'dada böyle deneyimli yerler var bi arastır istersen
Canım hayırdır ne patolojisi,nasıl çıktı?Adanada vardır ama ben orayı gördükten sonra hep içimde orası var ama kısmet. Biraz önce yucel bey aradı patoloji sonucumu söylemek için sorum vardı heyecandan unuttum sormayı yatın arasam ay ne çok aradı derler mi acaba
Kist alındı ya patoloji ye gönderiliyor o parça onun sonucu. Çikolata kistiymis bi sıkıntı yok yani. Sen naptin canım kararini verdin miCanım hayırdır ne patolojisi,nasıl çıktı?
Canim bence yaptirma zamanında yaptir. Kanda çıkmaz moralin bozulur 12. Günde yaptir. Kişiden kişiye beta hcg değişir. Önemli olan 2 güne bir değerin 2 ye katlanmasi. İnşallah pozitif sonuc alirsinÇok stresteyimmbir sey sormak istiyorum transferbisleminde ilk kan sonuclarınız kac cıkmisti birde dayanamayıp erken test yaptıran varmı ?
Canim yarın erken değil mi daha kan testi için. İnşallah pozitif sonuc alirsin. Ben de senin kadar merak ediyorum.Arkadaşlar bu gun adet olucakmıs gibi sancım var belimde agrıyo galiba biraz agır kaldırdım ama ben Cuma gununu bekliyemiyecem yarın bir tane kan testi yaptırıcam dua edin lütfen asıl zor bu süreçmis heran wc gidiyorum hastalandımmı diye of ALLAH hepimize yardım etsin