yuh artık köşesi

herkesin kendi görüşü olduğunu anlayamayıp da belli kalıplara sokulmaya çalışılmaktan,aynı düşündürülmeye çalışılmaktan kısacası bunu yapanlara yuh..

Yuh artık ! Benle uğraşmaktan bıkmadın mı orta yaş sendromuna giren bayır gülü...

ayrildigim herife yuuuuh...bi insan bu kadarmi cekilmez ve igrenc olur...onunla gecirdigim zaman aciyorum! bide onu öptüm iyyyy

sabahın köründe, öğlenin güneşinde, akşamın serinliğinde dükkan önüne pinekleyen adamlar yuh artık yuhhhh. nerden geçecez biz. uçacakmıyız.

%50 indirime girdiği halde etiket fiyatı 300-500 olan kıyafetlere yuh diyorum .

Benimklr biraz fazla olailir kusura bakmayın:)
Senin yalnlarını kek gib yediğim için bana yuh
Senin gibi bi ş. sırılsıklam tutulduğum için oha bana.
Beni göz göre göre kandırdğını gören adilere yuhhh çüşşşş ohaaa.
Beni aptal yerine koyduğun sanada yuh sadece yuh değil ama neyse.
sorduklarında iiyim deyip gece senin yapıklını hazmedemediğim için oturup ağadığım için bana evamı gelir daha.

senin gibi tripli, bi taraflari kalkmis, yalaka ve gecimsiz bi insanla sohbet etme cabasina girdigim icin bana yuh artik

yuh artık arkadaş sanıpta arkadaşım olmayanlara birde arkadaşmış gibi kuyumu kazanlara.benim en zor halimde yanımda olmayıp kendi kendlerine sevinip gülenlere yuh artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…