yuh artık köşesi

Küçücük bebeklere,çocuklara tecavüz eden,onlara bunu layık görenlere yuh diyorum.
Yazık.Nasıl onlara cinsellik düşünebiliyorsunuz,siz de insan mısınız be.

Küçücük bebeklere,çocuklara tecavüz eden,onlara bunu layık görenlere yuh diyorum.
Yazık.Nasıl onlara cinsellik düşünebiliyorsunuz,siz de insan mısınız be.

insan hayvandan da aşağı kat be kat aşağı düşebiliyor maalesef.

sınav itirazıma atamalar olduktan sonra küstahça red çeken ösymye,
ücreli öğretmen olarak lisansını tamamlayıp üstüne bi de yüksek lisans yapmış olan beni alma tenezzülünde bulunmayan mebe
yuh artık diyorum

Yıllar önce bana evindeki tüm duvarları sildiren koltuk baza vs cektirip belimin acılmasına sebep olan simdi bel ağrısıyla yatıyorken arayıpta kocama bir iste yaptıgı yok nerden oldu cok yatmaktandır diyen adıda kayınvalide olan kisi he sen yuhhh sanaaa

Sana yuhh diyorum bu kadar da karaktersiz olunmaz.İki gram aklın sana kalsın bir de akıl vermeye kalkıyorsun

İki yüzlü ve iftiracı insanlara yuh diyorum.Kıskançlıktan nereye saracaklarını şaşırıyorlar.......

tüm işi patrona yalakalık yaparak iş yapıyorum imajı çizen pisliklere...
dün gelip bu gün bize işimizi ögretmeye kalkan aptallara yuhhh diyorum...

Aramıyorsun diye şikayetlenip şikayetlenip arayıncada oğlun hasta torunun hasta diyince oh oh cok iyi diyerek beni dinlemedigini gösteren kayınvalideme buradan yuhlar olsun

Dogal gaza zam
Elektirige zam
ekmege zam
Benzine zaaaaam

Yuhhhhh artik bundan buyuk yuuuh mu var?

Üstü başı pislik dedikodu hasetlik kokup da çevresine yeri geldiğince şeker görünene yuh artık!
Manda söğüt dalında ne derece güzel görünüyorsa, senin sumo güreşçi görüntüne de o sahtelik o derece gidiyor!

sevgili müdür yardımcıma yuh diyorum.. ders saatleri cok erken ve cok gec oldugu için bir öğretmenimiz gidip köyden gelen öğrenciler nasıl gidip gelecek bu saatte diye soruyor ve aldıgı yanıt: onlarda okumasın napalım yani. ! yuh ya yuh

bir adam sendecilik,
bir vurdumduymazlık,bir benden gitsincilik,
bir bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık..
Bunların hepsini ara sıra kendimde barındıran bana yuuhhhhh!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…