• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuh artık köşesi

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
bir zamanlar protesto topiğimiz vardı ama sonra üyeler orada birbirine çok girdiği gerekçesiyle konu kapatıldı. bu olaydan sonra ciddi bir hazımsızlık sorunu yaşadık. protesto edecek sorunlarımız oldukça o köşeyi arar olduk. bulamayınca da dertelere gark olduk, kendi içimize atıp şiştik. ama artık bu sorunu burda halledecez. yuh artık diyen gelecek burda dökecek içini. amaaaa kimseye hakaret etmeden:20: tamammı:ssz:

Son düzenleme:
yuhh artık ayrıldığım adama yuhhh..
bu kadar mı umursamaz böle gıcık olur bi insan ya..
ama olsun kurtuldum sevinmeliyim dimi
birazcık da morale ihtiyacım var galiba yine de..:44:

son cümle hosuma gitti :) ama hakaret etmeden tamam mi ? :20: cik cik cik..

bende Eksi Sözlük'te kadinlar kulübündeki tüm bayanlari bir tutmalarini ( herkesin ayni olmadigini bilmemelerine ) ve yerin dibine sokmalarina yuh diyorum...

yuhh artık nasıl böyle rahat nasıl anlamıyorum yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sana bee :47:

yuh bana evi temizlemem lazım dip köşe kılım bile kıpırdamıyo ütü dağ gibi ütüyede yuh bu kadar birikilirmi bea evereste yaklaştın ha :)

yuh anne yaaa yuh bayram temizliği yapmak için şimdiden plan kurar oldun yuuhh pencereleei daha gecen gün sildim. :50:

Son düzenleme:
ben de yuh artık diyorum:47: daha dün barıştık bugün aradığımda 10 dk sonra arıycam dedi kapattı bi daha aramadı ben aradığımdada unutmuşum dedi! yüzüne kapattım dönmedi özür bile dilemedi o kadar umursamazki!!!! sinir oluyorum sinirrr!!!!!:47:

ayy süper topic...

yuh artık yuh şu ösym 'ye açıklayın yav sınavı kabız oldum beklemekten....

hızımı alamadım bidada diyecem yuh artık yuh yuh

kan verdikleri için izmirlilere gavurlar işte oruç tutmadıkları için veriyorlar diyenlere yuh ki ne yuhhh

ayy süper topic...

yuh artık yuh şu ösym 'ye açıklayın yav sınavı kabız oldum beklemekten....

hızımı alamadım bidada diyecem yuh artık yuh yuh

kan verdikleri için izmirlilere gavurlar işte oruç tutmadıkları için veriyorlar diyenlere yuh ki ne yuhhh

Oruç tutan eminim 1 canın hayatı daha önemli diye bozdu orucunu... :( Çok kötü çokkk

Back
X