• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuh artık köşesi

ayy süper topic...

yuh artık yuh şu ösym 'ye açıklayın yav sınavı kabız oldum beklemekten....

hızımı alamadım bidada diyecem yuh artık yuh yuh

kan verdikleri için izmirlilere gavurlar işte oruç tutmadıkları için veriyorlar diyenlere yuh ki ne yuhhh

cidden varmı ...yuh demek yetmez ama yuh be

cidden varmı ...yuh demek yetmez ama yuh be

ben buna cüşşş de derim oha da derim yuh da derim baska seylerde geliyor ama uygun degil burası..

en azından oruc tutarken tanımadıgı insanları gavur olmakla suclamıyorlar bunu diyenler sozum ona hem oruclular hemde orda askerlerimize kan vermeye giden vatandaslarımıza bu lafı ediyorlar onlar ilk once oruc tutmanın sadece ac kalmakla olmadıgını kalbine diline hakim olmakla oldugunu ogrensinler!!

seni adam yerine koyup senelerimi harcadığım için bana yuuhhhhh
şuanda beraber olduğun kıza da yuhhhh
senin yalan söylediğini bile bile seninle beraber olduğu için,ikinizde birbirinizin yalan yere sevdiğinizi biliyosunuz yuuuuuuhhhhhhh
ne onursuz,gurursuz insanlarsınız yuhhhhh yuuuhh
yaaa yazınca daha çok sinirlendim sankiii yuhhh be kardeşim be yuhhh

ağzını gözünü kırıcak kadar sinirlendirdiği için yuhh artık yuhh hatta oha! hatta çüşşşşşş :47:

Sıradaki yuhhhh 2 aydan beri uykularımı zehir eden,kabuslarıma giren,sinir hastası haline getirip ota böceğe bağırmama,çıtırtılara bile dayanamayacak hale getiren tüm komşularım için geliyorrrrrr.O matkap bir gün beyninizi deler inşallah:41:

var tabi yaa,hatta bugün bir arkadaşa özelden msj atmış bunu diyen biri...yosma,rezil seni,oruç tutmadığın için verirsin kan tabi demiş...

deşifre etseydi ya keske oyle ozel mesaj atmakla olmuyor yiyosa acık acık yazsaymıs arkadassssss:41: terbiyesizlik bu kadarıda artık ne sanıyor bunlar kendilerini

az once bir topıge kucucuk elestırı yaptım duymadıgım soz kalmadı yıne de dırayetlı olup sevıyemi onun seviyesıne düsürmedim. e yuh vallahi sana.sadece kısaltma yapma demıstık anlamadı:20:

Ilk kez goturdugum oglumun kresi gezerken benden ayrilmak istemeyip aglamasini garipseyen ve "aaaaa bu neden boyle yapiyor" diyen supersonic ogretmen arkadas.!!!!!!Sana koca bir yuuuuuuh demek istiyorum.
Egitimcisin yahuuuuu.Sen soyle neden boyle yapiyor acabaaaaaaaaaaa??
Ilk kez annesinden ayrilacagi icin olmasin ya da hayatinda ilk kez okul kapisindan iceri girdiginden olabilir mi?
Allahin sevdigi kuluymusum resmen, verir miyim kiymetli mi size.!!!

Son düzenleme:
bende bu boğazıma yuhhhhhh diyorum..ne bulursa götürüyor anasını satayımm.....şiştik öküz olduk iyice...yuhhhhhh sana yuhhhhhhh

Kendinii Padişahhh sanann Patronaaa

Saçı istenilenden herzaman daha kısan kesen kuaföre

Para üstü sakız veren bakkal amcayaa

İlgisizz Sevgiliyee

Dedikoducu Dosta

Yüzüne gülüp arkandan konuşanlara

Eğitim Sistemine

Yaralanan askerlerimizi otobüsle yollayan hükümete

Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:72:

topiği açtım bi yuh diyemden kaçtım, şimdi toplu yuh diyorum .

çocuklarını aşağı salıpne yapar ne eder diye hiç bakmayan komşularım,
koca koca olmalarına rağmen apartamanı leşe çeviren komşu çocuklarım,
iftarı açar açmaz yatıp sahurda kalkan kocam (sen uyurken dışarda canım hayat akıyor)
yuh artık yuhhhhhh:41:,

önce ösymye yuhhhh hala açıklamadı sonuçları!
sonra da çocuklarını akşam sokağa salıp bağrışmalarına çığrışmalarına gık çıkarmayan annelere yuhhh! hatta "bağır çocuğum 12ye kadar yolu var" diyen anlayışsız insana ayrı bir yuhh!

Back
X