• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuh artık köşesi

yuh artık diyorum sana bide gönderme iletilerin yokmu herşeyi kendi üstüne alınman yuhhhh artık sana :95:

Yok canım şiddetli değil Allahtan yoksa duramam. İki gündür ağrıyor korkuyorum doktora gitmeye de , taş falan mı düşürüyorum acep yoksa üşüttüm mü bilemedim:18:

bende bir gece nerden geldiğini bilmediğim bir sancıyla uyandım, korktum ''bana n'oluyor '' dedim.

yabancı bir sancıydı. sonu acilde bitti:27: kum döküyor muşum:53: günde 2 litre su iç bence, yavaş yavaş sinyalleri verdiyse
gelmesi yakındır.

bende bir gece nerden geldiğini bilmediğim bir sancıyla uyandım, korktum ''bana n'oluyor '' dedim.

yabancı bir sancıydı. sonu acilde bitti:27: kum döküyor muşum:53: günde 2 litre su iç bence, yavaş yavaş sinyalleri verdiyse
gelmesi yakındır.

Amannınnn.. Su içmiyorum doğru düzgün hiç, içim sıkıldı bak şimdi. Telaşlandım. İçeyim madem en iyisi.:59:

Amannınnn.. Su içmiyorum doğru düzgün hiç, içim sıkıldı bak şimdi. Telaşlandım. İçeyim madem en iyisi.:59:

ben pek su içmediğim için o hale geldım:27::27: ama ne sancı biliyor musun? daha önce yaşamadığın ve şiddeti manyak derecede olan bir şeydi.

bazıları şöyle diyor'' doğum sancısıyla eş''miş.

valla su iç, bu acı çok farklı .iğne yapılsa bile en az 1 saatten aşağı etkisini göstermesi sürüyor.

ben pek su içmediğim için o hale geldım:27::27: ama ne sancı biliyor musun? daha önce yaşamadığın ve şiddeti manyak derecede olan bir şeydi.

bazıları şöyle diyor'' doğum sancısıyla eş''miş.

valla su iç, bu acı çok farklı .iğne yapılsa bile en az 1 saatten aşağı etkisini göstermesi sürüyor.

Aldım yanıma 1.5 lt lik bi su şişesi yarıladım neredeyse. :27:Böbrek sancısından oldum olası korkardım, çok ağır olduğunu duyduğum için herhalde. Umarım olmaz bir şey. :42:

arkamdan durmadan dedikodu yapan görümcem ama benim yüzüme gelip gülen canım cicim diyen görümcem sen ne utanmaz bişeysin yuhhh bee yuhhhhhhhhhhhhh artık sana

Şişko kadın guzel degıldır kımse kendını kandırmasın
Yuh dıyorum "sozde"36 yerıne 40 beden begenen kadınlara:52:

eşimin ailesine YUH Kİ NE YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSINNNNN
YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :47:

Back
X