• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuh artık köşesi

şişko kadın guzel degıldır kımse kendını kandırmasın
yuh dıyorum "sozde"36 yerıne 40 beden begenen kadınlara:52:

bende 46 bedenim ama başkalarının ne düşündüğü değil benim ve eşimin ne düşündüğü önemli :1:

Düğün arifesinde nişanlımı başka bir ile gönderen ve düğünden bir gün öncesine kadar gelemeyecek olmasına sebep olan sevgili genel müdüre yuhhhh artık diyorum......

Yüzsüz,arsız,hasta ruhlu insancıklara Yuh ! :P

9dan beri hayvanlar gibi yemek yiyip üstüne 5 çikolatalı gofret yiyen bana yuuuh:26:

halaaaa 34 beden büyük geliyo ya yuhhh bnaa yuhhh cuuk diye otursun artık yaa :47:

canım sıkkın olduğu zaman çok çok huysuzlaştığımı bilmesine rağmen üstüme gelen sevgilime yuuuuhhhhh diyorum..
bir de üst üste arıyor yahu git ya git !!!!

tam zamanında geldi bu sayfa karşıma.. Çok kızdım haykırsam da tesiri olmayacak.
Kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi safa yatıp ta karşısındakine körlemesine yapanlara YUH!!!

Para kazanmak isteyen ama çalıştığı için surat asıp hayatı etrafındaki herkese zehir eden ve doğal olarak işini hakkını vererek yapmayan herkese yuh!Bıktım ya!Çalışma arkadaşım işini doğru yapmayacaksan.Zorla mı?Bırak git yemiyorsa.Of,çok doluyum bu konuda.

Her zaman ki gibi bana yuh!!!

Adama bir sürü hakaret et, seni istemiyorum, bitti, birdaha karşıma çıkma de, sonra onun yokluğu zor gelsin. Adamı ailesinin yanından km'lerce yoldan getir.

Hem de gelecek düşünmediğin adamı. Sadece şu an istediğin için, hangi noktaya kadar gider bilmediğin bir ilişkiyi sırf sana kendini iyi hissettiriyor diye istiyorsun.

Ne zaman böyle biri oldun Semblante sen? Ne zaman anlık davrandın? Ne zaman birine ümit bağlatıp sırf bugününü geçirmek istediğin için onunla oldun? :50:

cumhuriyet kutlamalarında halka su vegaz sıkılıyor yuh artık cus artık oha artık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back
X