yüklü gelen kredi kartı

berrak_87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
307
35
0
Ankara
Kızlar özellikle ev bütçesi konusunda tecrübeli olan bayanlar
sizlerden fikir istiyorum
. Eşimle bu sene tek maaşla idare etmek zorundayız
aylık 1100 lira kredi ödememiz var . eşimin maaşı 2600
400 lira da kiramız var. her ayın sonunu zor getiriyoruz.
Çok mu müsrifiz yoksa hayat şartlarımı zor anlayamadım. :52:
Eşim bugün maaş kartını ve kredi kartını bana vericek. artık sen idare et ben neyi nereye harcadığımı
hesaplamadığım için böyle sıkışıyoruz diyo. sizce ev bütçesini nasıl ayarlayayım ? markete gidiyoruz hopp kredi kartı yada dışarı çıkıyoruz hopp yine kredi kartı. :43:
sizler nasıl aylık bütçenizi ayarlıyorsunuz bana da fikir verin
hem ay sonunu rahat getirelim hemde ben üç beş kuruş kenara biriktirebileyim :1:

market alışverişi için aylık kendine bir limit koymalısın.yetmiyosa idare ediceksin ama almak için zorlamıyacaksın kendini.bu giyim vs içinde geçerli.diyelimki 250 tl mutfak masrafına ayırdın,400 kira,150 faturalar,200 de özel ihtiyaçlarınıza gitse ki her ay kıyafet almıyorsunuzdur heralde .toplamda 1000 tl.1600 kalıyor 1000 kredi kartına verirsin ama kapatmak şartıyla yada harcamaarı kredi kartından yapmamak şartıyla kaldı 600 tl .atın bir kenara dursun

Son düzenleme:
Kızlar özellikle ev bütçesi konusunda tecrübeli olan bayanlar
sizlerden fikir istiyorum
. Eşimle bu sene tek maaşla idare etmek zorundayız
aylık 1100 lira kredi ödememiz var . eşimin maaşı 2600
400 lira da kiramız var. her ayın sonunu zor getiriyoruz.
Çok mu müsrifiz yoksa hayat şartlarımı zor anlayamadım. :52:
Eşim bugün maaş kartını ve kredi kartını bana vericek. artık sen idare et ben neyi nereye harcadığımı
hesaplamadığım için böyle sıkışıyoruz diyo. sizce ev bütçesini nasıl ayarlayayım ? markete gidiyoruz hopp kredi kartı yada dışarı çıkıyoruz hopp yine kredi kartı. :43:
sizler nasıl aylık bütçenizi ayarlıyorsunuz bana da fikir verin
hem ay sonunu rahat getirelim hemde ben üç beş kuruş kenara biriktirebileyim :1:

elinize kalan para zaten sizi o ay ancak döndürebilecek para.

sıkışmakta haklısınız. elinize kredi ve kira çıktıktan sonra 1000 lira para kalıyor. bunun 300 ü fatura olsa 700 lirada mutfak masrafları evin diğer giderleri ve sizin özel harcamalarınız için ucu ucuna yetecek bir para bence.

siz maaşınızı alır almaz ödemeleri yapın ve kalan paradan 100 lira ayrı bir kenara koyun 600 lirayıda haftaya bölün ve onun dışına çıkmamak için çabalayın .

bu devirde geçim çok zor.

Back
X