- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Aleae daha gırmedım.Daha önce 65 aldım.Dıploma notum 2.49.İngilizcem orta sevıyeİnglizcen nasıl ales nasıl geldi ? Okul bilgileriniz ne durumda ?
Merhaba.yüksek lisans yaparken ben ilk iki yıl harc vermedim.3.seneye uzatınca vermeye basladım.oda cok bir miktar degil.Fizik mezunuyum.2 sene oldu.Düzgün bir işe giremedim henüz.Sağlık fiziği alanında yüksek lisans yaparsam atanma şansım çok yüksek.Dokuz eylul ve egeye basvurmak ıstıyorum.Sanırım harcları baya yuksekmıs.Yaşım 26 gec mi kaldım
Pekı nereye basvurucam basvuruyu nasıl ögrenebılırım?Merhaba.yüksek lisans yaparken ben ilk iki yıl harc vermedim.3.seneye uzatınca vermeye basladım.oda cok bir miktar degil.
Yaşım siE yakın yapıyorum ama ALES yüksek olmalı bir de ne harcı onu anlamadım yüksek lisana devlette ücretsizFizik mezunuyum.2 sene oldu.Düzgün bir işe giremedim henüz.Sağlık fiziği alanında yüksek lisans yaparsam atanma şansım çok yüksek.Dokuz eylul ve egeye basvurmak ıstıyorum.Sanırım harcları baya yuksekmıs.Yaşım 26 gec mi kaldım
İsteginiz üniversitenin fen bilimleri enstitüsünü takip edin fizikten yüksek lisans alacaklarsa ilana cıkarlar üniversitenin web sayfasında duyurular kısmındanPekı nereye basvurucam basvuruyu nasıl ögrenebılırım?
Fizik mezunuyum.2 sene oldu.Düzgün bir işe giremedim henüz.Sağlık fiziği alanında yüksek lisans yaparsam atanma şansım çok yüksek.Dokuz eylul ve egeye basvurmak ıstıyorum.Sanırım harcları baya yuksekmıs.Yaşım 26 gec mi kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?