burda forumlarda var. hz ibrahimin duası hergün 4 kişiye 400 kez okunuyor. liste yaptılar. ben ona katıldım.tabi canım geçen ayki ile niye kıyaslıyorsun, sanki geçen ay hamileydin de belirtiler doğru çıktı
bende de hiç belirti kalmadı, regl geliyor kesin..ay hamiş olsam hepinize, hangi duayı isterseniz sabah akşam okuyacam vallahi, bi hamiş olsam...ahhh ahhh
Allah kabul etsin tatlım, Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallahburda forumlarda var. hz ibrahimin duası hergün 4 kişiye 400 kez okunuyor. liste yaptılar. ben ona katıldım.
aynenn ööle bnm neredeyse 9 gun var daha bayada varmıs yanıson günler hiç geçmiyor yahuuu, neyse çıksın ortaya da yeni ay yeni umut deyip çalışmalara başlayalım, gelsin yeni kürler....
amin canım. hepimizin inşallah.Allah kabul etsin tatlım, Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah
bnm buu ay hiççç bişeye takıntım yoktu ilşkiye taktım esımın ısteksızlıgı yuzunden odabernacım çok hoşsun.
ben de dün pırasa ve barbunya yapmıştım :)kızlar bugun pırasa ve mercımek corbası yaptım dün eşime gelırken pırasa al dedım sasırdın sen ve pırasa dedı emınmısın hıc yemezdım de yapmazdımdaa sımdı malum dengeli beslenıyoruz
dengeli beslenıyoruz aksam yemek yapmaya pek özen göstermezdım ben acıkcası bu ara maasallahım var her aksam yapıormmben de dün pırasa ve barbunya yapmıştım :)
dengeli, bol sebzeli... sağlıklı bir yaşam... bebişler de dengeli beslensindengeli beslenıyoruz aksam yemek yapmaya pek özen göstermezdım ben acıkcası bu ara maasallahım var her aksam yapıormm
aynenn cnm öyleedengeli, bol sebzeli... sağlıklı bir yaşam... bebişler de dengeli beslensin
bence yinede eşinin çok üzerine gitme. hamile kalmada streste çok önemli bir faktör nihayetinde tatlım. bende önceki aylarda senin gibiydim. ama artık akışına bıraktım.bnm buu ay hiççç bişeye takıntım yoktu ilşkiye taktım esımın ısteksızlıgı yuzunden oda
bn bu ay cok rahattım aslında fsh falan umrumda degıl bnm derdım spermler artık hahahahabence yinede eşinin çok üzerine gitme. hamile kalmada streste çok önemli bir faktör nihayetinde tatlım. bende önceki aylarda senin gibiydim. ama artık akışına bıraktım.
bal zencefil, fındık, muz, incir, çikolata, lahana, maydanoz, antepfıstığı, kırmızıve yeşil acı biber, istiridye, roka, sarmısak, tarçın, yulaf cinsel isteği artıran besinlermiş.bn bu ay cok rahattım aslında fsh falan umrumda degıl bnm derdım spermler artık hahahahaeşime taktımm ben kafayı yoksa bı derdım yokdu bu ay fos gecerse önmzdeki ay bırseyler yedırıp ıcırmek lazm ya bu eskıler macun fln yapıomus nasl oluo o
hımm bu ay hepsını alayım yedıryım kocişime keske eskıden hazırlanan koca karı macunlarından olsa da yedırsembal zencefil, fındık, muz, incir, çikolata, lahana, maydanoz, antepfıstığı, kırmızıve yeşil acı biber, istiridye, roka, sarmısak, tarçın, yulaf cinsel isteği artıran besinlermiş.
aktara da bir sor istersen. bunun için hazırladıkları bir karışım var mı?hımm bu ay hepsını alayım yedıryım kocişime keske eskıden hazırlanan koca karı macunlarından olsa da yedırsem
mısır carsısına gıdeebılırım bu haftasonu ordan bı bakıyımaktara da bir sor istersen. bunun için hazırladıkları bir karışım var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?