Ben hiç kullanmadım.Kizlar peki fsh yuksekligi ile adet kanamalarinizdada azalma var mi benim artik eskisi gibi degil 15 gunde bir oluyorum nerdeyse ve kanamalarim gozle gorulur sekilde azaldi. Bunun icinde sarisabir yani bildigimiz aleovera jeli yada suyunu oneriyorlar. Kullanan oldu mu hic acaba
Ya benimde 1 bucuk yildir azalma var ama gecen yil fsh 9.67 cikmistti senin ne cikti fshKizlar peki fsh yuksekligi ile adet kanamalarinizdada azalma var mi benim artik eskisi gibi degil 15 gunde bir oluyorum nerdeyse ve kanamalarim gozle gorulur sekilde azaldi. Bunun icinde sarisabir yani bildigimiz aleovera jeli yada suyunu oneriyorlar. Kullanan oldu mu hic acaba
Seninnadetin azaldimiBen hiç kullanmadım.
Evet. Sadece 3 gün oluyorumSeninnadetin azaldimi
Fsh ile mi alakali bi durum acaba bu fsh yuksek oluncami oluyo boyle senin fsh kac ben gecen yil baktirdim 9.67 cikmistiEvet. Sadece 3 gün oluyorum
25.38 cikti ve bi adet azalmalarida bina bagliymis. Nette gezinirken okudum aleovera ve royaljelly yani arisutu buna birebir iyo geliyormus napcami bilemedim hayit otu incir kurusu vs her yarafimiz ot olduYa benimde 1 bucuk yildir azalma var ama gecen yil fsh 9.67 cikmistti senin ne cikti fsh
Ben bol ceviz findik fistik yiyorum bak bide baltarcin corekotu yiyorum sende yaptin mi ben gebe kalmak icin degil bekarim zaten suan saglik icin dikkat ediyorum
Kizlar peki fsh yuksekligi ile adet kanamalarinizdada azalma var mi benim artik eskisi gibi degil 15 gunde bir oluyorum nerdeyse ve kanamalarim gozle gorulur sekilde azaldi. Bunun icinde sarisabir yani bildigimiz aleovera jeli yada suyunu oneriyorlar. Kullanan oldu mu hic acaba
Galiba. Ben geçen yıl baktirmistim. Onuda adetin ikinci günü değildi. 5. Gündü galiba. Doktor sonuçlara aldırmadan iki asilama ve 1 tüp bebek yapmıştı ve sonuc negatifFsh ile mi alakali bi durum acaba bu fsh yuksek oluncami oluyo boyle senin fsh kac ben gecen yil baktirdim 9.67 cikmisti
Incire dikkat. Az yemeli. Prolaktini yükseltir. Bu da kısırlık yaparevet ben de fındık, ceviz, incir, arısütü bal polen yiyorum. bebek için dikkat ediyorum ben canım. çörekotu da yiyordum bi ara balla ama unutuyorum onu, bazen yiyorum. kaç yaşındasın ve kaç çıkıyor peki fsh? amh ye baktırdın mı bir de?
Incire dikkat. Az yemeli. Prolaktini yükseltir. Bu da kısırlık yapar
Yasin kac peki senin benim 23 prolaktine baktirdinmi25.38 cikti ve bi adet azalmalarida bina bagliymis. Nette gezinirken okudum aleovera ve royaljelly yani arisutu buna birebir iyo geliyormus napcami bilemedim hayit otu incir kurusu vs her yarafimiz ot oldu
Ben 23 yasindayim gecen yil fsh9.67 cikti amh baktimadim ama bu fsh dusse bile bi faydasi olmuyomuymusevet ben de fındık, ceviz, incir, arısütü bal polen yiyorum. bebek için dikkat ediyorum ben canım. çörekotu da yiyordum bi ara balla ama unutuyorum onu, bazen yiyorum. kaç yaşındasın ve kaç çıkıyor peki fsh? amh ye baktırdın mı bir de?
Ooo cnm sen daha cok gencsin isalah dogal yolla gebe kalirsin. Benim yas 40 tatlim 8 yasinda bi kizim var sorunsuz oldu o ben hemen ikincide olur istesigim zaman diye rahat ve gevsek davrandim 2 yildir olmuyor derken fsh degerim cikmis vs vsYasin kac peki senin benim 23 prolaktine baktirdinmi
Ben 23 yasindayim gecen yil fsh9.67 cikti amh baktimadim ama bu fsh dusse bile bi faydasi olmuyomuymus
2 yil sonra evlilik planim ben aslinda takmiyodum biseyi ama baktim adetim az geliyo bi terslik var galiba diye düşündüm 1 yil once baktirmistim simdi ne olmustur onuda bilmiyorum yayaşın daha çok genç ve bildiğim kadarıyla 10un üzerine çıkarsa sorun var demektir. Fsh yüksekliği ile ilgili çok şey okudum bu hormonun stresle yaşam tarzıyla beslenmeyle çok alakası var. düşse faydası var çünkü yüksekken bebek tedavisine başlanamıyor. ama sen doktora gittin mi yakın zamanda? bir tedaviye başladı mı? şu an bir evlilik planın var mı?
Yasim genc evet basimdan uzucu bir sey gecti fazla stres yaptim uzuntu yaptim 1 yil oldu hormona baktirali simdi ne alemde hic bilgim yok valla ama sizin adetiniz falan gecikirmi benim hic gecikmem olmaz 29 30 gunde bir regl olurumOoo cnm sen daha cok gencsin isalah dogal yolla gebe kalirsin. Benim yas 40 tatlim 8 yasinda bi kizim var sorunsuz oldu o ben hemen ikincide olur istesigim zaman diye rahat ve gevsek davrandim 2 yildir olmuyor derken fsh degerim cikmis vs vs
Bence kontrolu elden birakmayin...yumurtalarinizi dondurmayi dusunebilirsiniz.2 yil sonra evlilik planim ben aslinda takmiyodum biseyi ama baktim adetim az geliyo bi terslik var galiba diye düşündüm 1 yil once baktirmistim simdi ne olmustur onuda bilmiyorum ya
2 yil sonra evlilik planim ben aslinda takmiyodum biseyi ama baktim adetim az geliyo bi terslik var galiba diye düşündüm 1 yil once baktirmistim simdi ne olmustur onuda bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?