İşler yolunda giderse ben de taze transfer isteyebilirim, dondurulmuş eskisi kadar cazip gelmiyo hatta dondurulmuşumu bile transfer mi etsem diye düşünüyorum bu ara..Insallah kaliteleri de iyi olur da 2sini de transfer ederler. Bu ay havuz yaptirmayacagiz canim. Taze transfer olacak.
İşler yolunda giderse ben de taze transfer isteyebilirim, dondurulmuş eskisi kadar cazip gelmiyo hatta dondurulmuşumu bile transfer mi etsem diye düşünüyorum bu ara..
İnşallah ikimizin de ikiz olur. Allah biliyo ya gerçekten kalbimden ikiz geçiyo hep. Tabiki hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun yine deIkisini birden koydur,ikiz olsun
Oy oy,oyle pati pati yurusunler beraber:)
İnşallah ikimizin de ikiz olur. Allah biliyo ya gerçekten kalbimden ikiz geçiyo hep. Tabiki hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun yine de
Hadi insallah hayirlisiyla B bursa_83 ile senin guzel haberini aliriz.takdir ediyorum sizi yazin da devam ettiniz tedaviye.ben hem psikolojik olarak hazir degildim hem de doktorlar oyle uygun gordu haziran asilamamdan sonra..hayirlisi artik gorelim mevla neyler..
Benim doktorum ara vermemi önerdi boş folikül sendromundan sonra ama ben istemedim. İyi böyle ara versem de hayatımda bişey değişmiyo, 3 aydır akupunkturu çok ihmal ettim ama bu hafta randevu alıcam çünkü akupunktur psikolojiyi düzenliyo bi şekilde çok faydasını gördüm ben.
Benim doktorum ara vermemi önerdi boş folikül sendromundan sonra ama ben istemedim. İyi böyle ara versem de hayatımda bişey değişmiyo, 3 aydır akupunkturu çok ihmal ettim ama bu hafta randevu alıcam çünkü akupunktur psikolojiyi düzenliyo bi şekilde çok faydasını gördüm ben.
Daha cok istanbul tayfasi biliyor ve gidiyor akupunktura..ben ankarada hic duymadim.psikolijiyi duzenliyorsa bana once akupunktur lazim.acayip takintili oldum.esim de sagolsun bisey esirgemez ama simdi akupunktur desem nerden cikti o der..gel de anlat kadinlar klubu diyeBenim doktorum ara vermemi önerdi boş folikül sendromundan sonra ama ben istemedim. İyi böyle ara versem de hayatımda bişey değişmiyo, 3 aydır akupunkturu çok ihmal ettim ama bu hafta randevu alıcam çünkü akupunktur psikolojiyi düzenliyo bi şekilde çok faydasını gördüm ben.
Kızlar, akapunktur için nereye gidiyorsunuz? Yabancı sitelere de baktım, oralarda da akapınkturu çok öneriyorlar yüksek fsh için. Ben de yeni başlayacağım inşallah tedaviye, ne tür faydası var, acı ya da ağrı yapıyor mu?Ben de gecen hafta gitmedim. Yarina aldim randevuyu.
Kızlar, akapunktur için nereye gidiyorsunuz? Yabancı sitelere de baktım, oralarda da akapınkturu çok öneriyorlar yüksek fsh için. Ben de yeni başlayacağım inşallah tedaviye, ne tür faydası var, acı ya da ağrı yapıyor mu?
Daha cok istanbul tayfasi biliyor ve gidiyor akupunktura..ben ankarada hic duymadim.psikolijiyi duzenliyorsa bana once akupunktur lazim.acayip takintili oldum.esim de sagolsun bisey esirgemez ama simdi akupunktur desem nerden cikti o der..gel de anlat kadinlar klubu diye
:) Canım benim sağol düşündüğün için iyiyim sen nasılsın??illusive canim nerelerdesin..iyi misin?
Beautyguru moyaalitu gibigibiyim @fshe2 nasilsiniz arkadaslarrr
@toprak35 gittin mi doktora
Gunaydinnn..o zaman ikimiz de eylulde showu baslatiyoruz desenegünaydınn kızlarrrGaliba sizi biraz fazla ihmal ettimmm Arife gününden beri izindeydim.. tatil yaptım dinlendim hem de öyle bi tatil ki 3 hafta folik asit biesteron arı sütü falan hiçbişey yemedim içmedim.. hatta ovulasyon günlerinde ilişkiye bile girmedim Kafamı dinledim bebekle ilgili hiçbişey düşünmedim.. Sanırım biraz iyiyim psikolojik olarak kendimi daha rahat hissediorm.. Eylül planlarım hala geçerli doktorumu da seçtim Başkentte göğşen önalanı düşünüyorum.. hamiş yok mu aramızda hala???
Cok sukur canim iyiyim ben de:) Canım benim sağol düşündüğün için iyiyim sen nasılsın??
hakan yaralı yurt dışına taşınmışşşGunaydinnn..o zaman ikimiz de eylulde showu baslatiyoruz desene
*en iyi tatil ovulasyon tarihlerinin onemsenmedigi tatildir.iyi etmissin boyle yaparak yillik iznini taclandirmissin..
*bir tedavi merkezinde karar kilabilmenbde super..biz etlik zubeyde hanimla hakan yarali arasinda gidip geliyoruz.azalmis over rezervede hakan yarali diyorlar..
*Beautyguru hamile allahin izniyle..sevgiler..
Hadi ya daha ramazan bayraminda anatolia ya face ten yazdim hatta mayis sonunda konustum ordakilerle hakan bey yazin orda mi planli tatili var mi diye yerinde demislerdi..baskent olursa hulusi bulent zeynelogluna giderim en cok onu arastirdimhakan yaralı yurt dışına taşınmışşşben onu çok araştırdım.. Başkenti düşünmüyomusun canım peki?
Simdi aradim anatoliayi zaten universitede prof ya hoca.izinler bile iptall kaldi ki merkezin sahibi hakan hoca dedi..yakin takipcisiyim..aklinda bulunsun eger ilk hakan yaraliyi dusunduysenhakan yaralı yurt dışına taşınmışşşben onu çok araştırdım.. Başkenti düşünmüyomusun canım peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?