Yok tek çıkıyor tatlim...bu arada bu kan iğnesi acayip yakıyor30 dk pert ben
Belkide canim ben ivu testini internetten 5o tane falan almıştım.. yakmak ne demek kavuruyor resmen..9 ay nasıl çekilir ki bu iğne..Rabbim kolaylık versin hepimize inşallahO cok yakiyor canim.
Ovulasyon 2 tane cikiyordu o zaman sanirim.
Belkide canim ben ivu testini internetten 5o tane falan almıştım.. yakmak ne demek kavuruyor resmen..9 ay nasıl çekilir ki bu iğne..Rabbim kolaylık versin hepimize inşallah
E tüm bunları yaşamayıp hoplaya zıplaya doğuranlar pekiIste bu yuzden cennet analarin ayaklari altinda:)
Döllenme zamanına göre değişiyor cnm.sen biliyor musun ne zmn döllenme olmuş olabilir? Benim döllenmenin 12. Günüydü test yaptigimda
E tüm bunları yaşamayıp hoplaya zıplaya doğuranlar peki???
Canim o kadar derin dusunmeyi kendi psikolojim icin biraktim:)
Neden millet arka arkaya catir catir doguruyor ve bu sıkıntılari cekmiyor da ben niye cekiyorum diye cok dusundun ama cevap bulamadim,kendi kendimi yedim,bu da bana zarar verdi.
Cok haklisin ama bunun bir cevabini bulamadigim icin bisey diyemiyorum.
Yok cnm yuminin dollendigi günü biliyorum ya bu ay, iptal olan aşılama sayesinde, dollenmenin uzerine 12 günAdetim ilk gununden itibaren mi sayiyorsun 12.gunu?
Yani reglin ilk gününden itibaren 20. Günde çıktı testte, regle 8-9 gün vardiAdetim ilk gununden itibaren mi sayiyorsun 12.gunu?
19.gun akşam idrarda,20. Gün sabah kanda 55 ciktiYani reglin ilk gününden itibaren 20. Günde çıktı testte, regle 8-9 gün vardi
)))))) Öpücük yapmayı bilseydim buraya öpücük koyacaktim
Aynen cnm illaki gelecek bizim bebisler de,ben çok inanıyorum,oyle ya da böyle.azcik ugrastiracaklar sadeceNapayim canim ya dusun dusun bir yere varamiyorum,isin icinden cikamiyorum,en iyisi niye diye dusunmemek
Bizim bernus bilir canim onun Dr u çok iyiydi, bi soralımArkadaşlar tedavilerim ve şuana kadarki kontrollerim hep Fulya Bahçeci'de oldu, çok da memnun kaldım ama artık her muayeneye 350 tl ödemek istemiyorum, ve epey yoğun oldukları için randevular çok sıkışık ve en az 45 dk bekliyorum her seferinde, kaldı ki doğum da olmuyor orada.
Başka o civarda; fulya, mecidiyeköy, şişli, çağlayan, levent taraflarında SGK' nın geçerli olduğu hastane ve kadın doğumcu tavsiyesinde bulunabilecek var mı?
Canim sen kan sulandırıcı kullanmıyorsun di mi? Bi de multivitamin ne verdi doktorun?Arkadaşlar tedavilerim ve şuana kadarki kontrollerim hep Fulya Bahçeci'de oldu, çok da memnun kaldım ama artık her muayeneye 350 tl ödemek istemiyorum, ve epey yoğun oldukları için randevular çok sıkışık ve en az 45 dk bekliyorum her seferinde, kaldı ki doğum da olmuyor orada.
Başka o civarda; fulya, mecidiyeköy, şişli, çağlayan, levent taraflarında SGK' nın geçerli olduğu hastane ve kadın doğumcu tavsiyesinde bulunabilecek var mı?
Canim sen kan sulandırıcı kullanmıyorsun di mi? Bi de multivitamin ne verdi doktorun?
Anladım canım iğne yok yani sadece coraspin..decavit verdi bana da Dr da sanki erken daha bu ilaçlar bi sisirdi beni yahu ;(Canım kan sulandırıcı ilk gündem beridir kullanıyorum coraspin verdi. İlk 2.aya kadar da folik asit ( folidance) ve omega (efa) kullanıp, 2. aydan sonra İMOM diye bir ilaç daha verdi. Şimdi folidance hariç 3'ünü hala kullanıyorum. Genelde Elevit veriyorlar multivitamin olarak ama o ilaç bana yaramadı; yan etkileri tuttu, imom' a geçtik bu sebeple.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?