sağol aklımda olsun bunlar. öyle bidurum olursa denerim .İlk 2 ay inanılmaz gaz ve kabızlık sıkıntısı oluyor,ilac vermiyor doktor, onun için de sabahları kayisili aktivya, gün içinde 3 litre su, ayrıca oden için de limonlu sıcak su...deneme ile bulunmuştur bu çözümler. Bi de yoğurda z.yagi karıştırıyorum çok işe yarıyor.bunlari not al kenara tatlim çok ihtiyacın olacak
bunları da atsaksak allahın izniyle cinsiyetini falan düşünmeye baslasak ya :)sağol aklımda olsun bunlar. öyle bidurum olursa denerim .
tatlım gözünaydınnnn... maşallahBen acilde verdim kesin hamileöiyin falan diye sonra doktorumu aradım. Bidaha kan ver falan demedi sadece perşembe gelin keseyi görelim dedi.ogün kan tahlili yaparmı hiç bilmiyorum. Ben annemlere kaynanamlara söylemiştim bitek . Bikaç kişi daha öğrenmiş. Biraz geçseydi de öyle yayılsaydı daha iyiydi sanki. Sen söyledin mi ?
Sağol. Evet değer yüksek kesin hamilasin falan dedi . En yakın zamanda sanada nasip etsin inşallah :)güüünnnaaaayyyyydddııınnnnn
tatlım gözünaydınnnn... maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana... 2 binli mi değerler sanırsın ikiz değern yüksek olduğundan yeniden istememiş olabilir doktor.... 1500 üzerinde zaten kese için çağırıyorlar...
Günaydın canım :)Günaydın kızlarrr
Çok saol tatlimmm,darisi başına inşallah..çok sukur duyduk, gelişmesi güzel,her şey çok iyi dedi maşallah doktor,cok sukur...bi de dediki doktor bu haftalarda kalp atışını duyduğumuzda dusuk riski direkt %20 den %5 e düşer dedi.cok sukur şimdilik iyiyiz....no_name_ hayırlısıyla miniğinin kalp sesini duy inşallah :)
Çok saol tatlimmm,darisi başına inşallah..çok sukur duyduk, gelişmesi güzel,her şey çok iyi dedi maşallah doktor,cok sukur...bi de dediki doktor bu haftalarda kalp atışını duyduğumuzda dusuk riski direkt %20 den %5 e düşer dedi.cok sukur şimdilik iyiyiz....
Oh maşallah maşallah. Çok sevindim. Darısı bana inşallah :)Çok saol tatlimmm,darisi başına inşallah..çok sukur duyduk, gelişmesi güzel,her şey çok iyi dedi maşallah doktor,cok sukur...bi de dediki doktor bu haftalarda kalp atışını duyduğumuzda dusuk riski direkt %20 den %5 e düşer dedi.cok sukur şimdilik iyiyiz....
Canım çok şükürÇok saol tatlimmm,darisi başına inşallah..çok sukur duyduk, gelişmesi güzel,her şey çok iyi dedi maşallah doktor,cok sukur...bi de dediki doktor bu haftalarda kalp atışını duyduğumuzda dusuk riski direkt %20 den %5 e düşer dedi.cok sukur şimdilik iyiyiz....
Günaydın. :) senin adet günü ne zaman . İnşallah bebiştir canım.Gunaydin canlarimbu sabahki testim c.tesi gunuyle ayni ama p.tesiden daha koyu ama hala cok silik sabah 5 te yaptim Eki Görüntüle 1896556
Adet gunum p.tesiydi canim.. yarin da test gunum..tup bebek benim :)Günaydın. :) senin adet günü ne zaman . İnşallah bebiştir canım.
Biliyorum. Hadi hayırlısı inşallah tutunmuştur . :)Adet gunum p.tesiydi canim.. yarin da test gunum..tup bebek benim :)
Ay ne biliyim adet sorunca belki bilmiyosundur diye şeyettim :) Amin canım hayırlısıyla inşallahBiliyorum. Hadi hayırlısı inşallah tutunmuştur . :)
Canım silik de olsa pozitif anlamına gelmiyor mu hadi hayırlısı, yarın kan verecektin değil mi?Ay ne biliyim adet sorunca belki bilmiyosundur diye şeyettim :) Amin canım hayırlısıyla inşallah
Evt canım yarın ama hcg iğnesi olmuştum en son geçen salı onun etkisi mi acaba diye düşünmeden edemiyorumCanım silik de olsa pozitif anlamına gelmiyor mu hadi hayırlısı, yarın kan verecektin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?