- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
hadi hayırlısı canım :) heycanla bekliyoruz sonucunu yaz hemen mutlakayaptırdm sonuç bekliyorum 16 da çıkacakk heyecan doruktaa tabiki korkuda
adam dert dinleye dinleye çözmüş olayı bence... vallahi biz de bi aktar dükkanı açabilecek düzeydeyiz şu anki bilgilerimizleevet tatlım bu türünün son örneği. böylelerinin koruma altına lazım bence
İnşallah güzel haberler alırsın. dualarımız seninle.yaptırdm sonuç bekliyorum 16 da çıkacakk heyecan doruktaa tabiki korkuda
keşke hiç dr a gitmeseydim bu adama gitseydim.adam dert dinleye dinleye çözmüş olayı bence... vallahi biz de bi aktar dükkanı açabilecek düzeydeyiz şu anki bilgilerimizle
inşallah canım, nefesimi tuttum güzel haberlerini bekliyoruminşallahhh arkadaşlar sırayla güzel haberlerimizi paylaşırızzz bende bütün belirtileri yaşıyorum ama kimyasalı yaşadığım için bir tarafım tutuyor beni hayırlısı inşallah
valla çok haklısın canım.. Benim daha önceleri korunmalarım sırasında hatta regl iken girdiğim ilişki esnasında 2 tane gebeliğim var.. Sonra da 1 tane istenen gebeliğim korunmayı bırakır bırakmaz olmuştu.. Şimdi bu 3. ayım ovulasyon takibi yapıyorum yine de olmuyokızlar yahu ne kadar zormuş di mi hamile kalmak? yaptı oldu sanırdım eskiden 2 ay öncesine kadar...halbuki ne kadar çok faktöre bağlıymış, birinden biri olmasa olmuyormuş...
yıllardır nasıl korundum aman olmasın diye, boşuna korunmuşum
yok yavrum ya öyle düşünme, şans bu işler..şimdi kafaya taktık ya, o sebeple kaçıyor bizdenvalla çok haklısın canım.. Benim daha önceleri korunmalarım sırasında hatta regl iken girdiğim ilişki esnasında 2 tane gebeliğim var.. Sonra da 1 tane istenen gebeliğim korunmayı bırakır bırakmaz olmuştu.. Şimdi bu 3. ayım ovulasyon takibi yapıyorum yine de olmuyoAllah cezamı mı verdi nedir bazen öyle düşünüyorum
kromozom testini neden yaptırdınız tatlım?bende isteyince hemen olacak sanıyordum Allahın istemesi önemli bunu unutuyoruz sanırım bu arada eşimle kromozom testi yaptırmıştım dün sonucu aldık çok şükür temiz çıktı
aaaaaaaaaaaaaaa benn şokkkkkkkkkkkkkkkSlm kızlar. Sabah bir arkadaşım burada birisi varmış. macun hazırlıyormuş. hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. bende gaza gelme potansiyeli yüksek birisi olarak arkadaşa tamam bende isterim o macundan dedim. arkadaş macun hazırlayan kişiyi tlf la aradı tlf u bana verdi. adam bana dedi ki sizin sorununuz ne ona göre macunu hazırlıyoruz dedi. bende dedim ki bana yumurta sayısını artırıcı hamile kalmayı kolaylaştırıcı macun hazırlayın dedim. tüplerinizde tıkanıklık mı var dedi. dr ultrasonda öyle birşey demedi dedim. o ultrasonda görülmezki rahim filminde belli olur dedi. dr öyle birşey istemedi dedim. hanfendi siz daha sorununuzun ne olduğunu bilmiyorsunuz, paranız fazla mı geliyor dedi. tlf u yüzüme kapattı. yediğim fırça cabası kaldı. bir güzel parladım
Herkes işini böyle düzgün yapsa zaten ...şimdiye bu sitelerdeki bayanların en aşağı yarısının çocuğu olurdu belki.yalnız adamın tıp bilgisine ve dürüstlüğüne hayran kaldım hahahahahahahBaya da biliyo rahim filminde çıkar valla o doğru söylemiş
ben onu bile öğrendim azar azarkeşke hiç dr a gitmeseydim bu adama gitseydim.dr um bile bu kadar tahlil istemedi benden. ay evet kuzum yaaa, bitkiler dünyasına bi daldık dalış o dalış. iyice öğrendik bitkilerin içini dışını. bi latinceleri kaldı öğrenmediğimiz. ona da az kaldı.
anladım tatlım folik asit kullanıyorsundur ama di mi? ben korunmayı bıraktığım ay başladım 1,5 aydır folik asit alıyorum her gün, çünkü folik asit eksikliğinin hamile kalmayı engelleyebileceğini duymuştumkimyasal gebelik olduğu için yaptıralım dedik bende b12 ve folik asit eksikliğinden başka birşey çıkmadı şükür rutinde 3 düşükten sonra yapılıyor canım
anladım tatlım folik asit kullanıyorsundur ama di mi? ben korunmayı bıraktığım ay başladım 1,5 aydır folik asit alıyorum her gün, çünkü folik asit eksikliğinin hamile kalmayı engelleyebileceğini duymuştum
Aynen haklısın canım.Herkes işini böyle düzgün yapsa zaten ...şimdiye bu sitelerdeki bayanların en aşağı yarısının çocuğu olurdu belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?