canım yaaa, Allah kabul etsin dualarını, tez zamanda biz de yaşayalım o güzel duyguyu :)
OLUR...kürlerin gücü adına güç bizde artıkBende de hamilelik testi yapma hobisi var gel güçlerimizi birleştirelim
Triplerini geçtim montecim...kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorumilerde çok zendin olursam bi yer tutup o aletten ve başına da hemşire koyacam kim isterse gitsin girsin baksın,doktor tribi çekmeden
canım yaaa, Allah korusun kötü bi benzetme olmuş, ben sıkılmıyorum o kadar, o benim iyiliğim için bakıyor,bakmasa alttan daha çok sinirlenebilirim... bana kalsa ben de her gün gidebilirim ama adam git 3 ay gelme dedi, şimdi nasıl gideyim :)Triplerini geçtim montecim...kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum
Ben alttan muayene olmamak için sezeryan dogum yaptım o çatal fobisi bendede var malesefcanım yaaa, Allah korusun kötü bi benzetme olmuş, ben sıkılmıyorum o kadar, o benim iyiliğim için bakıyor,bakmasa alttan daha çok sinirlenebilirim... bana kalsa ben de her gün gidebilirim ama adam git 3 ay gelme dedi, şimdi nasıl gideyim :)
Triplerini geçtim montecim...kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum
canım yaaa, Allah korusun kötü bi benzetme olmuş, ben sıkılmıyorum o kadar, o benim iyiliğim için bakıyor,bakmasa alttan daha çok sinirlenebilirim... bana kalsa ben de her gün gidebilirim ama adam git 3 ay gelme dedi, şimdi nasıl gideyim :)
Elbette iyiliğimiz için bakıyor ama psikolojik olarak çok kötü etkileniyorum ben...inşallah birdaha bakmak zorunda kalmazcanım yaaa, Allah korusun kötü bi benzetme olmuş, ben sıkılmıyorum o kadar, o benim iyiliğim için bakıyor,bakmasa alttan daha çok sinirlenebilirim... bana kalsa ben de her gün gidebilirim ama adam git 3 ay gelme dedi, şimdi nasıl gideyim :)
çok bekletme bizi artık...güzel haberlerle dön inşallah canımÇocuğu annem götürdü okula kar var.Annem arayınca çıkıcam kan testi içinher ihtimale karşı sabah yine test denedim baya koyu stresten midem bulandı sabah akşam üstü sonucu almış olurum kısmetse
öyle dedi zaten kendiliğinden kalabilirsin,ilaç vs uygulamayacağım 3-4 ay dene olmazsa sonra gel dedi...3 ay gelme dediğine göre sende olumlu birşey görmüştür kendiliğinden gebe kalma durumunu farketmiştir belkide
ovulasyonu yakalasam sorun yok daElbette iyiliğimiz için bakıyor ama psikolojik olarak çok kötü etkileniyorum ben...inşallah birdaha bakmak zorunda kalmazsenin içinse sevinmen lazım bu 3 ay içinde ümidi yüksek senden demek oluyor.
bariz belli canım hele de fotoğrafta böyleyse, gerçekte daha koyudurKızlar koyulaşma var dimiEki Görüntüle 1734995
tamam canım öyle yapayım bugun adetın 11.günü ne zaman yapsam ovulasyon tarıhlerıde karıstı uc aydr farklı tarhlerde oldmtam kuyruk sokumuna yap bence
Evde kendi kendime hiç test yapmamıştım daha önceki hamileliğimdede...çift çizgi hiç görmemiştim ama bana göre olmuş bu testKızlar koyulaşma var dimiEki Görüntüle 1734995
bariz belli canım hele de fotoğrafta böyleyse, gerçekte daha koyudur
bence bugün yarın yapıştır tatlım yaa, ben abdest geçmez diye hep çıkarıp yeniden takıyordum ama okudum ki geçiyormuş,yapıştır kalsın 3-4 güntamam canım öyle yapayım bugun adetın 11.günü ne zaman yapsam ovulasyon tarıhlerıde karıstı uc aydr farklı tarhlerde oldm
Normalde gün aşırı ilişkide kaçırma ihtimalin yok ama yinede bu bir garantileme yöntemi sayılamıyor.sonuçta sprmle yumurtanın uyuşmasıda gerekiyor.kısacası nasip kısmet işi bu işler birazda...sonuçta sen elinden geleni yapıyorsun canım...içini rahat tutmaya bak.ve çalışmalar devam et olabildiğince.ovulasyonu yakalasam sorun yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?