bnde sadece fsh baktrmak istiorm ama bılmemek dahamı iyi acaba bılemıorm bıraaz cekınıorm acıkcasıyaaa 5 gün kala yine telaş sardı beni, keşke hamile olsam bitse bu sıkıntılı bekleyiş, yoksa, sil baştan her şeye devam yine... bu ay da hamiş değilsem adet bitimi incir kürüne başlayacağım hormon değerlerine göre
adetten 3-4 gün önce bile girip hamile kalan var ben hiç anlamıyorum bu işleri... bu ara girebiliyorsan gir tatlım, ne kadar çok ilişki, o kadar hamilelik ihtimalidogru zıplıcak bu gidişle allah korusun bat a daha 11 gün var bu aralarda ilşki olsa gebelik olmaz heralde
baktıralım ki, kürler işe yaradıysa tam gaz devam edelim kuzumbnde sadece fsh baktrmak istiorm ama bılmemek dahamı iyi acaba bılemıorm bıraaz cekınıorm acıkcası
ama bnm yumurtlama gecti bnm içinde gecerlımıdır ki yada bizim içinbak biri yazmış :
"arkadaşını endişelendirmek istemem ama her kadının yumurtlama günü düzenli değildir bir topikte okumuştum kızcağız her ay hesaplanan yumurtlama tarihinde bebek için uğraşıyormuş ama doktora gittiğinde adetine bir gün kala yumurtlaması olmuş o ay.umarım topiğini okurda sana bilgi verir.bence test yaptırsın korkunun ecele faydası yok canım"
bilmiyorum ki belki ufak yumurtalar gelişip çatlıyordur, hepsinin boyutu bir değil ki...ama bnm yumurtlama gecti bnm içinde gecerlımıdır ki yada bizim için
bnm iki tane vardı ıkısıde aynı boydaydı anda catladıbilmiyorum ki belki ufak yumurtalar gelişip çatlıyordur, hepsinin boyutu bir değil ki...
tatlım hiç bilemiyorum, sen yinede fırsat olursa değerlendir derim...bnm iki tane vardı ıkısıde aynı boydaydı anda catladı
bı bakim bugun şansa dün de yatılı mısafırımız vardı adetın 20 .günü olabılırdı belkı bıseyler dıye düşündüm bugun 21. güntatlım hiç bilemiyorum, sen yinede fırsat olursa değerlendir derim...
burada yumurtlama günü dediği adet bitimi değil di mi, offf kafam karıştı artıkhttp://www.canersonmez.com/index.php/2013/10/hizli-hamile-kalma-yollari/ dogurkanlık dönemi baslıgın ilk satırlarını bir okusana canm
anladım canım, o sebeple 10. ve 18. günler arası, günaşırı ilişkiye girin diyorlar ya... yumurtlama öncesi ve sonrasıhttp://www.canersonmez.com/index.php/2013/10/hizli-hamile-kalma-yollari/ dogurkanlık dönemi baslıgın ilk satırlarını bir okusana canm
yani şimdi girelimm mianladım canım, o sebeple 10. ve 18. günler arası, günaşırı ilişkiye girin diyorlar ya... yumurtlama öncesi ve sonrası
ayy varya bende senı merak edıodum tam yazcaktım gulbıl naptı acaba dıye hadı hayırlısıyla gıt hayırlı haberlerle gel inşallah canımSlm kızlar. Nasilsiniz? Benim yolculuk başladı.
hayırlı yolculuklar kuzuuum, benim de aklım sende, habersiz bırakma bizi.. randevun kaçta? geç çıkmamışmısınız yola? ben sabahtan çıkarsın sanmıştımSlm kızlar. Nasilsiniz? Benim yolculuk başladı.
demekk baya yakın ben 20 dklık hastane yolu için 7 de kalkıorm doktorum 9 bucukta gelio birdehayırlı yolculuklar kuzuuum, benim de aklım sende, habersiz bırakma bizi.. randevun kaçta? geç çıkmamışmısınız yola? ben sabahtan çıkarsın sanmıştım
Balıkesir-izmir arası 3 saat sürer diye düşündüm de ondan öyle dedim, belki de İzmire ulaştı gülbil...demekk baya yakın ben 20 dklık hastane yolu için 7 de kalkıorm doktorum 9 bucukta gelio birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?