Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar,günaydın.Canlarım beni sizden başka merak eden yok zaten.Bu hafta evde bayağa yoğunluk vardı,kayınvalidem bizdeydi,hastane işleri vardı da.Ama uzaktan takip etyim sizi hep bende bu arada maalesef bu anlattığım tüp durumlarından ameliyat durumu olduğundan bayağa onları araştırdım,kusura bakmayın ne olur,yoksa canlarımsınız siz benim. brnh brnh kuzum benim gözün aydın canım çok çok sevindim tatlım,darısı hepimizin başına inşallah.
Bu arada o kara liste neymiş ayol,Allah Allah beni kim neden sokar oraya şaşırdım valla.Çok dertleniyorum bidi bidi konusuyorum ya aman görmezden gelin bu üye çok depresif mi demek acaba :KK48:

Canım iyiyim de şu ameliyat lafı bile çok tedirgin ediyor beni,forumda ankarada bu ameliyatı olan varmı doktorunu tavsiye edecek olan var mı onları araştırdım o yüzden sizi biraz ihmal ettim. :oops: Valla kusura bakmayın.
Sen nasılsın peki titreşim devam ediyor mu,valla çok güldürdün beni çok yaşa sen.

Bu arada bayağa yeni arkadaş var,hepsi hoş gelmiş,memnun oldum.Ben de bu topiğin en kolay bunalıma giren ,sonra no_name_ no_name_ başta diğer arkadaşlarım tarafından silkelenip kendine getirilen üyesi Gobe :KK36:
canım benim gergin ve stresli bir dönem geçirdiğini çok iyi biliyorum ama kopma bizden sakın bak umut aşısı burada, inan hepimiz aynı durumdayız, ama yanındayız bunu bil, merak ettiklerini araştırırız,endişelerinde sana ortak oluruz,moralini hiç bozma ve bizden kopma, özledik seniiii

Gobe Gobe cnm iyi olduğuna çok sevindim gercekten
kız titreğim benimmmm, nasılsın bakiim,sabah sabah neden uyandın erkenden? hormonlar rahat vermiyordur şu an sana,yatsan yatamazsın,kalksan kalkamazsın, geçecek bebeğim,bunlar da geçecek,tadını çıkarmaya çalış,bak ne kadar uzun süredir bekliyorsun mucizeni, tatlı sıkıntılar bunlar

kız titreğim benimmmm, nasılsın bakiim,sabah sabah neden uyandın erkenden? hormonlar rahat vermiyordur şu an sana,yatsan yatamazsın,kalksan kalkamazsın, geçecek bebeğim,bunlar da geçecek,tadını çıkarmaya çalış,bak ne kadar uzun süredir bekliyorsun mucizeni, tatlı sıkıntılar bunlar
aynenn öle canım gece ateşş bastı terledım uyuyamadm sonra uyudum cokk iğrennç ötesi rüyalar gördum uyandmm baska zaman olsa tekrar cok rahatlıklauyuyabılırdım ama suan mümkün degıl uyuyamadm yanı dalamadım

Bu arada bayağa yeni arkadaş var,hepsi hoş gelmiş,memnun oldum.Ben de bu topiğin en kolay bunalıma giren ,sonra no_name_ no_name_ başta diğer arkadaşlarım tarafından silkelenip kendine getirilen üyesi Gobe :KK36:
haaa bu arada silkelemek benim işim, feci silkelerim...sen dur daha ben bi hamiş kalayım kk yı inletecem, o doktorların ağzına tüküreceğim öyle gencecik çocuklara, sana,bana menopoz teşhisi koyup sepetlemek neymiş, gösterecem günlerini, yeterki tutsun şu kürler, elime koz geçsin o doktorları nasıl topa tutup tefe koyacam göreceksiniz!!!!

aynenn öle canım gece ateşş bastı terledım uyuyamadm sonra uyudum cokk iğrennç ötesi rüyalar gördum uyandmm baska zaman olsa tekrar cok rahatlıklauyuyabılırdım ama suan mümkün degıl uyuyamadm yanı dalamadım
kimyasal gebelik yaşadığım ay aynılarını yaşadım,şimdi geri dönüp düşündüğümde hormonlar beni de etkilemişti, ani sıcak basmalar, kalp atışında hızlanma, göğüs kafasim sıkışıyor gibi kötüydüm hatta hormonlardan olduğunu tahmin etmiş ve korkmuştum acaba bu hayıt vs yüzünden hormonlar mı bozuluyor diye :) çok ii anlıyorum seni

canım benim gergin ve stresli bir dönem geçirdiğini çok iyi biliyorum ama kopma bizden sakın bak umut aşısı burada, inan hepimiz aynı durumdayız, ama yanındayız bunu bil, merak ettiklerini araştırırız,endişelerinde sana ortak oluruz,moralini hiç bozma ve bizden kopma, özledik seniiii
Altın kalpli arkadaşım benim,çok teşekkür ederim canım.Valla haklısın gerildikçe gerildim.Bu ay adetten sonra doktor yolu gözüktü,daha fazla kaçamayacağım galiba.

Back
X