- 4 Aralık 2015
- 503
- 605
- 33
Bu karışımı bi kavanoza yapsam da hergün uğraşmasam olurmu acaba :)asli5361 evet cnm adetken basliodum bir yemek kaşığı bal 1 çay k.tarçın ve çörekotu ilaveten bu ayda polen atmıştır az AC karnına yumurtlama ya kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu karışımı bi kavanoza yapsam da hergün uğraşmasam olurmu acaba :)asli5361 evet cnm adetken basliodum bir yemek kaşığı bal 1 çay k.tarçın ve çörekotu ilaveten bu ayda polen atmıştır az AC karnına yumurtlama ya kadar
Buldum netten de bi deniyeyim onu yarın sabqh başlıyım. Sen nasılsın. Çok güzel bi duygu dimi hamişlik:)Miktarida önemli miktarını arastr internetten ona gore yap
İnşallah inşallah duyacaksın allahın izniyle. :)asli5361 çok guzel bir duygu cnm allah isteyen herkese nasıl etsin inşallah kalp atisimizi duymak kaldı geride onuda anlatırsak tam rahatlicaz inşallah
adetimin 3. günü başladım canım sabahları aç karına 1 yemek k. yiyorum, birde hayıt içiyorum günde 1 defaMrhb cnm . Sabah akşam mı kullanıyorsun karışımı? Bideadette mi başladın
?
canım benim gergin ve stresli bir dönem geçirdiğini çok iyi biliyorum ama kopma bizden sakın bak umut aşısı burada, inan hepimiz aynı durumdayız, ama yanındayız bunu bil, merak ettiklerini araştırırız,endişelerinde sana ortak oluruz,moralini hiç bozma ve bizden kopma, özledik seniiiiBu arada bayağa yeni arkadaş var,hepsi hoş gelmiş,memnun oldum.Ben de bu topiğin en kolay bunalıma giren ,sonrano_name_ başta diğer arkadaşlarım tarafından silkelenip kendine getirilen üyesi Gobe
![]()
kız titreğim benimmmm, nasılsın bakiim,sabah sabah neden uyandın erkenden? hormonlar rahat vermiyordur şu an sana,yatsan yatamazsın,kalksan kalkamazsın, geçecek bebeğim,bunlar da geçecek,tadını çıkarmaya çalış,bak ne kadar uzun süredir bekliyorsun mucizeni, tatlı sıkıntılar bunlarGobe cnm iyi olduğuna çok sevindim gercekten
aynenn öle canım gece ateşş bastı terledım uyuyamadm sonra uyudum cokk iğrennç ötesi rüyalar gördum uyandmm baska zaman olsa tekrar cok rahatlıklauyuyabılırdım ama suan mümkün degıl uyuyamadm yanı dalamadımkız titreğim benimmmm, nasılsın bakiim,sabah sabah neden uyandın erkenden? hormonlar rahat vermiyordur şu an sana,yatsan yatamazsın,kalksan kalkamazsın, geçecek bebeğim,bunlar da geçecek,tadını çıkarmaya çalış,bak ne kadar uzun süredir bekliyorsun mucizeni, tatlı sıkıntılar bunlar
haaa bu arada silkelemek benim işim, feci silkelerim...sen dur daha ben bi hamiş kalayım kk yı inletecem, o doktorların ağzına tüküreceğim öyle gencecik çocuklara, sana,bana menopoz teşhisi koyup sepetlemek neymiş, gösterecem günlerini, yeterki tutsun şu kürler, elime koz geçsin o doktorları nasıl topa tutup tefe koyacam göreceksiniz!!!!Bu arada bayağa yeni arkadaş var,hepsi hoş gelmiş,memnun oldum.Ben de bu topiğin en kolay bunalıma giren ,sonrano_name_ başta diğer arkadaşlarım tarafından silkelenip kendine getirilen üyesi Gobe
![]()
kimyasal gebelik yaşadığım ay aynılarını yaşadım,şimdi geri dönüp düşündüğümde hormonlar beni de etkilemişti, ani sıcak basmalar, kalp atışında hızlanma, göğüs kafasim sıkışıyor gibi kötüydüm hatta hormonlardan olduğunu tahmin etmiş ve korkmuştum acaba bu hayıt vs yüzünden hormonlar mı bozuluyor diye :) çok ii anlıyorum seniaynenn öle canım gece ateşş bastı terledım uyuyamadm sonra uyudum cokk iğrennç ötesi rüyalar gördum uyandmm baska zaman olsa tekrar cok rahatlıklauyuyabılırdım ama suan mümkün degıl uyuyamadm yanı dalamadım
bu takvim gün hesabı yapmıyor ya ondan sanırım 5 i geçince otomatik 6 ya atıyoraaaaaaaaaaaa 6. haftaaa olmusum ben halbukı 5+1![]()
Altın kalpli arkadaşım benim,çok teşekkür ederim canım.Valla haklısın gerildikçe gerildim.Bu ay adetten sonra doktor yolu gözüktü,daha fazla kaçamayacağım galiba.canım benim gergin ve stresli bir dönem geçirdiğini çok iyi biliyorum ama kopma bizden sakın bak umut aşısı burada, inan hepimiz aynı durumdayız, ama yanındayız bunu bil, merak ettiklerini araştırırız,endişelerinde sana ortak oluruz,moralini hiç bozma ve bizden kopma, özledik seniiii