Yuksek fsh gebelik belirtisi

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
40
Kizlar merhaba yaklaşın 4 aydır adet olmuyorum ilk 2 ay geciktiginde fsh bakıldı 90 çıktı sonraki ay söktürücü kullandım regl olmadım fsh bakıldı bu sefer 115 çıktı endokrin bolumu gittim enson ortada 58 düşmüş çıktı bu ayın basindaydi ölçüm hala adet olmadım doktor bide ultrason istedi 1 hafta önce doktor ultrasyonda bisey gördü tanımlayamadi 1 haftadır da gebelik belirtileri var mide bulantısı halsizlik hatta afedersiniz istifra ettim ha bide ara ara adet sancısı çekiyorum bacaklarıma belime vuruyor böyle fsh yüksek olup hamilelik yaşayan oldumu

Yüksek fsh genelde menopoz belirtisi olarak yorumlanıyor gebelikten ziyade başka bir problem olabilir

Erken menopoz denildi ama rahim yumurtaliklar ultrasyonda iyi çıktı

Canim polip olabilir mi? Bende de muayenede bir şey gördü tanimlayamadi. Sonra biyopside ortaya çıktı. İnş sen hamilesindir🤲💜

Insallah tüm isteyenlere versin rabbim saglikla

Benim durumumu yaşayan oldumu

Ovulasyon testi vardi yaptım böyle çıktı lh kanda 51 di en son ayin 7 sindeydi acaba ondanmi böyle cikti

Eklentiler

• 20221227_225858.webp
    20221227_225858.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 45
Gebelik testi negatif fsh tekrar tukselmis olmasından korkuyorum

Eklentiler

• 20221227_214020.webp
    20221227_214020.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 46
Bebek istiyorsunuz sanirim umudunuzu kaybetmeyin. Bir yakinimin yakinina 25 yasinda erken menopoz teshisi konmus adetten kesilmis zaten cocuklari oldugu icin herhalde pek de onemsememis. Yumurtaliklarinin da twmbel oldugunu soylemisler. Kadin suan 40 yasinda. Doktora gitmis normal muayeneye. 5 aylik hamilesin demis doktor. Kadin cok sasirmis o istemiyormus orasi ayri. Yani her zaman umut var

Insallah çok istiyorum ama benim ki sıkıntılı 3 tane kayıp yaşadım tüp bebek bile olmaz diyorlar evlatlık al donasyon yaptır daha neler neler dediler doktorlar ilk hamile kalmadan önceden senin çocuğun olmaz dediler üstüne normalden hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı kanda pıhtılaşma genetikte 43 x kromozom bozukluğu yüksek fsh amh 0,01 yumurta rezervim bitmek üzere olursa zaten mucize gözüyle bakıyorum bi umut var hep içimde yinede Allah büyük diyorum inşallah isteyen herkese sağlıkla verir

Insallah çok istiyorum ama benim ki sıkıntılı 3 tane kayıp yaşadım tüp bebek bile olmaz diyorlar evlatlık al donasyon yaptır daha neler neler dediler doktorlar ilk hamile kalmadan önceden senin çocuğun olmaz dediler üstüne normalden hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı kanda pıhtılaşma genetikte 43 x kromozom bozukluğu yüksek fsh amh 0,01 yumurta rezervim bitmek üzere olursa zaten mucize gözüyle bakıyorum bi umut var hep içimde yinede Allah büyük diyorum inşallah isteyen herkese sağlıkla verir
Canım clife macun denedin mi?

Back
X