Canım neden gebelik testi yapmıyorsun yada kan vermiyorsunOvulasyon testi vardi yaptım böyle çıktı lh kanda 51 di en son ayin 7 sindeydi acaba ondanmi böyle cikti
Çok can sıkıcı ya,insan birde stres yapiyor canım. Streste hormonları etkiliyorGebelik testi negatif fsh tekrar tukselmis olmasından korkuyorum
Canım clife macun denedin mi?Insallah çok istiyorum ama benim ki sıkıntılı 3 tane kayıp yaşadım tüp bebek bile olmaz diyorlar evlatlık al donasyon yaptır daha neler neler dediler doktorlar ilk hamile kalmadan önceden senin çocuğun olmaz dediler üstüne normalden hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı kanda pıhtılaşma genetikte 43 x kromozom bozukluğu yüksek fsh amh 0,01 yumurta rezervim bitmek üzere olursa zaten mucize gözüyle bakıyorum bi umut var hep içimde yinede Allah büyük diyorum inşallah isteyen herkese sağlıkla verir
Denedim canim fsh yükseltti süt hormonunuda yukseldiCanım clife macun denedin mi?
Denedim canim fsh yükseltti süt hormonunuda yukseldi
Birçok şey denedim bi umudum var az bisey onuda rabbime bıraktım canimBaşka şeylerde var ama insan güvenemiyor, herkese iyi gelmiyor. Daha kötü yapiyor
İnş canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahBirçok şey denedim bi umudum var az bisey onuda rabbime bıraktım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?