- 30 Ocak 2025
- 152
- 32
- 13
- 38
- Konu Sahibi cicekligun06
Merhaba 10 üzeri fsh olup başarılı olan var mı kızlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım fsh a doktorlar takılmıyor bile önemli olan yumurta sayısıMerhaba 10 üzeri fsh olup başarılı olan var mı kızlar ?
Aynen doktorlar çok önemsemiyor FSH'ı. Ve aylık değişen bir değer bende herzaman 10 üzeri çıkardı son denemede 5 çıktı mesela.
Hayır hiçbir şey kullanmadım.Aslan pençesi hayıt vs kullanmış mıydınız
Siz sanırım Aret hocaya gidecektiniz? Gitmeye başladınız mı merak ettim :)Hayıt fsh ı çok düşürüyor.Bir ay tohumunu bir ay da hapını kullandım.50 lilerden 13 e düştü.Çok şaşırmıştım
Mayısın 15 ine randevu aldık canım.Bakalım ne olacakSiz sanırım Aret hocaya gidecektiniz? Gitmeye başladınız mı merak ettim :)
Hadi hayırlısı olsun inşallah verim alırsınız.Mayısın 15 ine randevu aldık canım.Bakalım ne olacak
Merhaba tek fsh ya mı baktırdınız yoksa yumurta sayısı amh vs baktırdınız mı amh daha önemli çünkü bu süreçte diye biliyorumMerhaba 10 üzeri fsh olup başarılı olan var mı kızlar ?
Baktırdım canım amh 1 in altında yumurta sayısı da az çıkıyorMerhaba tek fsh ya mı baktırdınız yoksa yumurta sayısı amh vs baktırdınız mı amh daha önemli çünkü bu süreçte diye biliyorum
Çok geçmiş olsun maalesef bende aynı durumdayım daBaktırdım canım amh 1 in altında yumurta sayısı da az çıkıyor
Sizin amh kac acabaMerhaba tek fsh ya mı baktırdınız yoksa yumurta sayısı amh vs baktırdınız mı amh daha önemli çünkü bu süreçte diye biliyorum
33 yaşındayım amh 0,52 çıktı fsh da 16Sizin amh kac acaba
Benim amh 0.80 fsh 12 falndi hayit otu ictim fsh 6 olmus amh yine aynida33 yaşındayım amh 0,52 çıktı fsh da 16
Zaten doktorların demesine göre amh isterse yükselsin o önemli değil önemli olan ultrasonda bakılan yumurta sayısıı bende şimdi hayıt otu soğan kürü vs yapıyorum bakalım hepimiz için güzel mucizeler olsun inşallahBenim amh 0.80 fsh 12 falndi hayit otu ictim fsh 6 olmus amh yine aynida
Insallh en kısa zamanda Kac yumurtanız var sizinZaten doktorların demesine göre amh isterse yükselsin o önemli değil önemli olan ultrasonda bakılan yumurta sayısıı bende şimdi hayıt otu soğan kürü vs yapıyorum bakalım hepimiz için güzel mucizeler olsun inşallah
5-6 arası dedi sizinki kaç pekiInsallh en kısa zamanda Kac yumurtanız var sizin
8 _9 tüp bebek dedi vakit kaybetmeyelim doğal olmz demiyrm olada bilir dedi yaş 32 olunca vakit kaybtmkten korkuyrm5-6 arası dedi sizinki kaç peki
Aynen banada aynısını dedi benimde dediğiniz gibi yaşım 33 olunca bende riske atmak istemiyorum8 _9 tüp bebek dedi vakit kaybetmeyelim doğal olmz demiyrm olada bilir dedi yaş 32 olunca vakit kaybtmkten korkuyrm