- 7 Şubat 2022
- 3.227
- 2.133
- 83
- 28
- Konu Sahibi cicekligun06
19 fsh doğal yollarla hamile kaldımMerhaba 10 üzeri fsh olup başarılı olan var mı kızlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 fsh doğal yollarla hamile kaldımMerhaba 10 üzeri fsh olup başarılı olan var mı kızlar ?
Siz şu an tedavi sürecinde misiniz benimde fsh 9 amh 0.4 bugün doktora gittim bakmadı. hsg rahim filmi istedi tedaviye başlarsak öyle bakarız dediZaten doktorların demesine göre amh isterse yükselsin o önemli değil önemli olan ultrasonda bakılan yumurta sayısıı bende şimdi hayıt otu soğan kürü vs yapıyorum bakalım hepimiz için güzel mucizeler olsun inşallah
Yaptrcakmisn yakınlardaAynen banada aynısını dedi benimde dediğiniz gibi yaşım 33 olunca bende riske atmak istemiyorum
Yok bende henüz başlamadım araştırma sürecindeyim inşallah bayram sonrasında başlamayı düşünüyorum hsg ben çektim nasıl olsa istiyorlar diyeSiz şu an tedavi sürecinde misiniz benimde fsh 9 amh 0.4 bugün doktora gittim bakmadı. hsg rahim filmi istedi tedaviye başlarsak öyle bakarız dedi
Şuan araştırıyorum bayram ertesi düşünüyorum açıkcasıYaptrcakmisn yakınlarda
Yaşınız ve amh nız kaçtı acaba ya da başka sorun var mıydı19 fsh doğal yollarla hamile kaldım
Yaş 28 amh hiç bakılmadı bana menepoza giriyorsun hemen tüp bebek yaptır dedi o bile zor tutar dedi hayıt tohumu kullandım 3 ay kadar sonra hamile kaldımYaşınız ve amh nız kaçtı acaba ya da başka sorun var mıydı
Amh bakılmadan nasıl bunu demişlerki yumurta sayınıza göre mi dediler ay maşallah doğal yoldan mı hamile kaldınızYaş 28 amh hiç bakılmadı bana menepoza giriyorsun hemen tüp bebek yaptır dedi o bile zor tutar dedi hayıt tohumu kullandım 3 ay kadar sonra hamile kaldım
Hayırlısı olsun hakkımızda insallhŞuan araştırıyorum bayram ertesi düşünüyorum açıkcası
Bende anlamadm şok oldumAmh bakılmadan nasıl bunu demişlerki yumurta sayınıza göre mi dediler ay maşallah doğal yoldan mı hamile kaldınız
Benim fsh 24 duMerhaba 10 üzeri fsh olup başarılı olan var mı kızlar ?
Tüp bebekte bu fsh ile başarılı oldun öle mi takılmayalım o halde bu değereBenim fsh 24 du
Amin cümlemizin inşallahHayırlısı olsun hakkımızda insallh
Bizlerede çok dua edin lütfen hamilelerin duaları kabul olur derlerBende anlamadm şok oldum
Evet doğal kaldm
Rabbim kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepinizeBizlerede çok dua edin lütfen hamilelerin duaları kabul olur derler
Amin cümlemize inşallahRabbim kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepinize
Benim fsh 24 duMerhaba 10 üzeri fsh olup başarılı olan var mı kızlar ?
Sakın takılma yüksekti düşürdüm sonra en aza indirdim hormon bunlar gelip gececi ama şöyle diyim uyku erken uyumak çok faydalı ve stresten uzak durmak evet ben embriyo dondurdum ilk tramsferim negatif hersey iyiydi doktor bile sasirdi acaba vucudummu kabul etmiyor anlmaadim 2. Transfer oncesi görüşeceğim bakalım rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunTüp bebekte bu fsh ile başarılı oldun öle mi takılmayalım o halde bu değere![]()
Hsg yi devlette mi özelde mi cektirdiniz acı oldu mu bende çektirecegim özelde 20 bin diyorlar devlette çekilmeye de korkuyorum açıkçası zaten devlette sıra bulabilir miyim onu da bilmiyorumYok bende henüz başlamadım araştırma sürecindeyim inşallah bayram sonrasında başlamayı düşünüyorum hsg ben çektim nasıl olsa istiyorlar diye
Ben yaşadığım ilçede özelde çektirdim çok narkozlu olmasını istedim gözümü çok korkuttular doktorum kesinlikle anesteziye gerek olmadığını eski cihazlar acılıydı bu öyle değil dedi gerçekten de bir kez ani bir acı hissettim oda öyle abartılacak bir ağrı değildi hatta normalde sıvı gönderirken acı oluyormuş sancı gibi ben onu bile çok hafif hissettim ki acı eşiğimde çok düşüktürHsg yi devlette mi özelde mi cektirdiniz acı oldu mu bende çektirecegim özelde 20 bin diyorlar devlette çekilmeye de korkuyorum açıkçası zaten devlette sıra bulabilir miyim onu da bilmiyorum