• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek fsh ile tüp bebek başarılı olan var mı ?

Zaten doktorların demesine göre amh isterse yükselsin o önemli değil önemli olan ultrasonda bakılan yumurta sayısıı bende şimdi hayıt otu soğan kürü vs yapıyorum bakalım hepimiz için güzel mucizeler olsun inşallah
Siz şu an tedavi sürecinde misiniz benimde fsh 9 amh 0.4 bugün doktora gittim bakmadı. hsg rahim filmi istedi tedaviye başlarsak öyle bakarız dedi

Siz şu an tedavi sürecinde misiniz benimde fsh 9 amh 0.4 bugün doktora gittim bakmadı. hsg rahim filmi istedi tedaviye başlarsak öyle bakarız dedi
Yok bende henüz başlamadım araştırma sürecindeyim inşallah bayram sonrasında başlamayı düşünüyorum hsg ben çektim nasıl olsa istiyorlar diye

Merhaba 10 üzeri fsh olup başarılı olan var mı kızlar ?
Benim fsh 24 du
Tüp bebekte bu fsh ile başarılı oldun öle mi takılmayalım o halde bu değere 😊
Sakın takılma yüksekti düşürdüm sonra en aza indirdim hormon bunlar gelip gececi ama şöyle diyim uyku erken uyumak çok faydalı ve stresten uzak durmak evet ben embriyo dondurdum ilk tramsferim negatif hersey iyiydi doktor bile sasirdi acaba vucudummu kabul etmiyor anlmaadim 2. Transfer oncesi görüşeceğim bakalım rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

Yok bende henüz başlamadım araştırma sürecindeyim inşallah bayram sonrasında başlamayı düşünüyorum hsg ben çektim nasıl olsa istiyorlar diye
Hsg yi devlette mi özelde mi cektirdiniz acı oldu mu bende çektirecegim özelde 20 bin diyorlar devlette çekilmeye de korkuyorum açıkçası zaten devlette sıra bulabilir miyim onu da bilmiyorum

Hsg yi devlette mi özelde mi cektirdiniz acı oldu mu bende çektirecegim özelde 20 bin diyorlar devlette çekilmeye de korkuyorum açıkçası zaten devlette sıra bulabilir miyim onu da bilmiyorum
Ben yaşadığım ilçede özelde çektirdim çok narkozlu olmasını istedim gözümü çok korkuttular doktorum kesinlikle anesteziye gerek olmadığını eski cihazlar acılıydı bu öyle değil dedi gerçekten de bir kez ani bir acı hissettim oda öyle abartılacak bir ağrı değildi hatta normalde sıvı gönderirken acı oluyormuş sancı gibi ben onu bile çok hafif hissettim ki acı eşiğimde çok düşüktür

Back
X