Yüksek kiloda hamile kalan arkadaşlar bilginize ihtiyacım var

melile

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2025
11
3
1
38
Ben 160 boy 115 kiloyum yaşım 38 1 kizim var 9 yaşında şimdiye kadar kilo vermeye çalıştım ama veremedim 2. Çocuğu istiyoruz ama kilo vermeyi bekledikçe yaşım geçiyor tekrar başladım diyete ama bu sureç de de korunmayı bıraktım yaşım daha fazla geçsin istemiyorum.gebe kalırsam sıkı kontrol ve diyet ile götürmeyi düşünüyorum tecrübeli arkadaşlar varsa desdeklerini bekliyorum 🥰

Ben de o kilolardaydım hamile kaldım. Baya sorunlu bir hamilelik oldu ve erken doğumla bitti. Şu an kızım iyi sağlıklı ama süreç beni çok yıpratmıştı. İnşallah sizin sağlıklı ve zamanında tamamlanan bir gebeliğiniz olur

Yüksek kiloda hamile kalanları duydum ama kilo vermenin gebelikte ciddi etkisi olduğunu biliyorum. O yüzden sıkı kontrol ve diyet için hamile kalmayı beklemek yerine iyi bir diyetisyenle süreci yönetebilirsiniz bence. İnşallah sağlıkla kilo verir ve bir an önce hamile kalırsınız 🥰🙏🏻

Ben 160 boy 115 kiloyum yaşım 38 1 kizim var 9 yaşında şimdiye kadar kilo vermeye çalıştım ama veremedim 2. Çocuğu istiyoruz ama kilo vermeyi bekledikçe yaşım geçiyor tekrar başladım diyete ama bu sureç de de korunmayı bıraktım yaşım daha fazla geçsin istemiyorum.gebe kalırsam sıkı kontrol ve diyet ile götürmeyi düşünüyorum tecrübeli arkadaşlar varsa desdeklerini bekliyorum 🥰
Yine bi tık verebilseniz hem yumurtalıklarınız güzel çalışır süreç hızlanır hem de her açıdan faydası olur. Gayretinizi elden bırakmayın 😍
Ben 90 ya da 92 miydi neydi o aralıkta kaldım
Sorunuza cevap olur mu bilmem ama bi sorun yaşamadım
104 kilo ile doğuma gitmiştim
Ama benim boyum uzun 170 169 gibi bişey

Ben de o kilolardaydım hamile kaldım. Baya sorunlu bir hamilelik oldu ve erken doğumla bitti. Şu an kızım iyi sağlıklı ama süreç beni çok yıpratmıştı. İnşallah sizin sağlıklı ve zamanında tamamlanan bir gebeliğiniz olur
Çok teşekkür ederim sağlıklı bir sekilde bebeği kucağınıza almanıza çok sevindim ,🥰

Yine bi tık verebilseniz hem yumurtalıklarınız güzel çalışır süreç hızlanır hem de her açıdan faydası olur. Gayretinizi elden bırakmayın 😍
Çok teşekkür ederim 🥰

Yüksek kiloda hamile kalanları duydum ama kilo vermenin gebelikte ciddi etkisi olduğunu biliyorum. O yüzden sıkı kontrol ve diyet için hamile kalmayı beklemek yerine iyi bir diyetisyenle süreci yönetebilirsiniz bence. İnşallah sağlıkla kilo verir ve bir an önce hamile kalırsınız 🥰🙏🏻
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. 🥰

Çok teşekkür ederim sağlıklı bir sekilde bebeği kucağınıza almanıza çok sevindim ,🥰
28 haftalık doğum yaptım o zamana kadar 7-8kg vermiştim şekerim çıkmasın diye baya dikkat etmiştim. Şu an 85kiloyum hala vermeye çalışıyorum

Sağlıkla kavuşun inşallah ancak kilolu hamile kalmak kendinize ve bebeğinize ve ilk çocuğunuza yapacağınız en kötü şey. Gerçekçi olmak durumundayız. Diyete başladım ama veremiyorum demek biraz bahane. Rabbim korusun tabi ama riskler çok büyük.

88le hamile kaldim boyumuz ayni, her gun duzenli yürüyüş yaptim yediklerime dikkat ettim, eksik vitamin vs varmi dahiliye kontrolunde baktirin takviye gerekirse doktor verir inşallah tez zamanda guzel haberi alirsiniz🌸

Şimdi aşırı obez sınıfındasın bu sadece kilo değil bi hastalık hamile kaldın diyelim ki çok zor olur neler yaşayacaksın o süreçte ne riskleri var önceliğin bence obezite tedavisi olmalı bebek değil millet yüksek kiloda doğuracak hastane bulamıyor bunun şekeri tansiyonu var

Bende o kilolarda hamile kaldım hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ne şeker ne tansiyon sorunum olmadı. Tansiyonum hiç 11 üstüne çıkmadı.8 aya kadar yarım kilo bile almadım son ayda 3 kilo aldım sadece.Kızım ters olmasa normal doğum olacaktı ağrım olduğu için kızımda ters olduğu için mecburen sezeryan oldum. Birkaç doktora gittim normal doğumda hiçbir sorun olmadığını söylediler tansiyon sorunu olmadığı için.Şimdi 2. Çocuğu istiyorum evet kilo gebe kalmayı zorlaşıyor ama imkansız da değil sonuçta.

Normal doğum mu oldu ? Bide doğumdan sonra kaç kilo gitmişti 🥰

Arkadaşlar yüksek kiloda detaylı ultrason nasıl oluyor sorun çıkmış mıydı

73 kiloyla hamile kaldim 156 boyum var bulanti dönemimde 7 kilo verdim sonra gebelik sekerim cikti diyet yaptim insulin kullandim yine kilo verdim 64 kiloyla doguma girdim gebelikte kilo alinacak diye bir kural yok kilolu olanlar -ki cevremde de böyle oldu- genelde hamileyken zayifliyorlar ama ideal kiloyla hamile kalmak tabii ki daha iyi seker vs acisindan risk olmaz en azindan

Normal doğum mu oldu ? Bide doğumdan sonra kaç kilo gitmişti 🥰
Yok sezaryen istedim korktum diğer doğumdan 😅
Doğumdan 1 hafta sonra 6 kilo eksik çıktım zaten bebeğim 3,5 kilo doğdu. Gerisi de herhalde suyu,plesenta vs derken 6 kilo ondan çabuk gitti.
İlk 3-4 ay içinde geri kalanı da verdim 87 yi gördüm bebeğim 5 aylıkken. Ama sonra yine aldım şuan 92-93 geziyorum oralarda😭
Emzirmek kesinlikle. Emzirince kilolar gidiyor

Ben senin kilolarında hamile kalanlar gördüm ama hamilelik sürecini çok iyi yönetiyorlardı 4-5 kilo ile tamamlamıyorlardı.yine de 2/3 ay sıkı bir diyete girip 85-90 a falan düşsen fena olmaz diyetisyenle ilerlersin çok dikkat edersin.Kilonun doğuma doğum sonrasına zorluğu oluyor .

Back
X