Gereksiz değil, bende kabul edildim tabi ben keyfimd yenik düştüğüm için sonra düşünüyorum. Şu an çok yorucu bir işte olduğum için portfolyo ve cv için uğraşıyorum. Bence hiç gereksiz değil. İçinize siniyorsa okuyun.
Statü önemli, herkesi takmayın düsünceleriniz ne diyor? o yoldan gidin.Siniyor açıkcası hevesliyim. Boş gibi gelmiyordu ama yapan hemen herkes aynı şeyi diyince bi karrasız kaldım :/
Smmm stajyerleri yüksek lisans yaptıklarında stajyerlik süreleri kısalıyor diye biliyorum. Araştırmanızı tavsiye ederim.
Siniyor açıkcası hevesliyim. Boş gibi gelmiyordu ama yapan hemen herkes aynı şeyi diyince bi karrasız kaldım :/
1 yıl kısalıyor evet :)
Neden boşa zaman kaybı olsun. Burada yükselip alanında akademisyen olabilirsin. Bi çok arkadasım yüksek lisans yapıyor hatta bitirip doktoroya gecen var. Hatta evlenmesem ben de yapacaktım. Atanamıyosan yüksek lisans tek yol. Baska yerde ekmek yok bize.Hanımlar selam.
Aşırı kararsızım. Yüksek Lisans başvurusu yapmıştım. Onaylanmış. Kayıt için haftaya kadar sürem var. Smmm stajyeriyim daha ocakta başlayacak stajım.
Çevremdeki herkes yüksek lisans yapmanın boşa zaman kaybı olduğunu söylüyor. Çok moralim bozuldu. Gerçekten yapsam bir işime yaramaz mı?
Çevrendeki kişilerin görüşlerine değer vermek için düşün bakalım. Bu kişiler akademik olarak nerde? Birilerine hayatta yol gösterebilecek kimseler mi?Hanımlar selam.
Aşırı kararsızım. Yüksek Lisans başvurusu yapmıştım. Onaylanmış. Kayıt için haftaya kadar sürem var. Smmm stajyeriyim daha ocakta başlayacak stajım.
Çevremdeki herkes yüksek lisans yapmanın boşa zaman kaybı olduğunu söylüyor. Çok moralim bozuldu. Gerçekten yapsam bir işime yaramaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?