• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek lisansı bırakmakk ve kpss A

dalgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
39
0
36
İstanbul
merhaba,
yüksek lisansa ilk başladığım günden beri tereddütlüyüm. başta akademik kariyer istiyordum ancak sonra bana göre olmadığını anladım. kpss a grubu düşünmeye başladım. sınavlara hazırlanıyorum. bir yandan yüksek lisansı yürütmeye çalışıyorum ama zor oluyor. yüksek lisansıma sadece bu yıl çok boş kalmamak için devam ediyorum muhtemelen seneye tezi bile yazmayacağım. sizce yükseği bırakıp tam mesai kpss ye hazırlanmak ne kadar mantıklı? git geller yaşıyorum fikirlerinize ihtiyacım varr :17:

Biraz açsan hangi üniversite hangi bölümde yüksek lisans yapıyorsun, lisans eğitimin neydi, bir de bu yıl B grubu olacak, seneye A grubu olacak şimdi biraz kendinden bahset, okul bitmiş az çok nerede çalışacağın bellidir, kamu istiyorsan tabii ki kpss ye gir, bence master çalışmadan önce değil, mesela bir kamu kurumuna girdikten sonra yapılmalı ...

Biraz açsan hangi üniversite hangi bölümde yüksek lisans yapıyorsun, lisans eğitimin neydi, bir de bu yıl B grubu olacak, seneye A grubu olacak şimdi biraz kendinden bahset, okul bitmiş az çok nerede çalışacağın bellidir, kamu istiyorsan tabii ki kpss ye gir, bence master çalışmadan önce değil, mesela bir kamu kurumuna girdikten sonra yapılmalı ...

boğaziçi ekonomi lisans mezuniyetim. yükseği de marmara ingilizce iktisatta yapıyorum temmuzdaki sınav için hazırlanıyorum.

alan için çok çalışmana gerek yok aslında bilgilerin taze okul notlarından çalışsan yeter.bende 2011 alana girdim bütün derslere ama sadece mikro iktisatı bitirdim :31:
denemekte fayda var :34:

alan için çok çalışmana gerek yok aslında bilgilerin taze okul notlarından çalışsan yeter.bende 2011 alana girdim bütün derslere ama sadece mikro iktisatı bitirdim :31:
denemekte fayda var :34:
pek de öyle sayılmaz çünkü okulda gördüklerimiz kpss den çook bağımsızz yani alana ciddi şekilde bakmam gerekiyorr

bende hem işletme hem iktisat çıkışlıyım. muhasebe finansmana akademik umuduyla girdim. akademik olmasa bile maliyet muhasebesinde uzmanlaşmak istiordum. fakat aradığımı bulamadım. bi de bölümde asistan yok die beni ayak işlerinde kullanmaya başladılar. e hayır da diemiosun :((( bu arada a için dersaneye de gidiodum. ama çalışamıyodum. şimdi okulu resmen bıraktım. sadece finallere gircem. ikinci dönem kayıt bile yaptırmıcam. seneye ya memleketimde denerim tekrar yada her sene bi dersi veririm.

bende hem işletme hem iktisat çıkışlıyım. muhasebe finansmana akademik umuduyla girdim. akademik olmasa bile maliyet muhasebesinde uzmanlaşmak istiordum. fakat aradığımı bulamadım. bi de bölümde asistan yok die beni ayak işlerinde kullanmaya başladılar. e hayır da diemiosun :((( bu arada a için dersaneye de gidiodum. ama çalışamıyodum. şimdi okulu resmen bıraktım. sadece finallere gircem. ikinci dönem kayıt bile yaptırmıcam. seneye ya memleketimde denerim tekrar yada her sene bi dersi veririm.
hakkınızda hayırlısı olsunn gelin biz a çalışalım yükseği bırakalım. hem yüksekte atılma kalktı en kötü geri dönüşü varr :10:

bnm alanım çok ağır ve zor. çünkü aslında muhasebe farklı bi bilim dalı finans farklı. ama bizimki muhasebe-finansman olduğu için tek basına bile zor. o yüzden seçim yapmak durumunda kaldım. zira bi ipte 2 cambaz oynamaz (hatta bende 3:() bi koltukta iki karpuz taşınmaz. çok bölünmek iyi deildir

Back
X