Yüksek risk ikili test ve nipt testi ile negatif sonuç alanlar

btl111111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2025
3
0
1
32
Merhaba ultrasonda ense kalınlığının fazla çıkmasıyla sarsıldım. Kan değerleri ile birlikte bir hesaplama yapıldığını bildiğim için çok tedirgin değildim fakat ikili test sonucum down sendromu 1/55 geldi. 2.çocuğum ilk hamileliğim de hiç böyle şeyler yaşamadım haliyle neye uğradığımı şaşırdım. Üniversite hastanesinde nipt testi verdim sonuç bekliyorum bu şekilde başından geçen öyküsü olan var mı?

İkili de yanılma payı var inşallah bir sıkıntı yoktur bebeğinizde.ikili zaten olasılık veriyor direkt teşhis değil.nipt sonucunuzu bekleyin o size kesine yakın sonuç verecektir.insallah sağlıkla dogar bebeğiniz.

İnşallah teşekkür ederim. Bir başkası bu durumda olsa çok farklı düşünürdüm. insan herşeyi düşünüyor gerçekten. Bende güzel sonuç alıp buraya yazarım inşallah umut olurum bir başkasına.

Tarama testleri çok yanılıyor moralinizi yüksek tutun Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah nipt doğruluk oranı daha yüksek sonucunuzu bekleyin stres yapmamaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…