- 20 Mart 2025
- 261
- 35
- 13
- 24
- Konu Sahibi manyakkedi
-
Güncelleme doktor Kolposkopi yapmadı sadece smear ve hpv testi tekrarladıHerkese merhaba aralık ayında 16-18 dışında diğer yüksek risklerden bazılarından pozitif olduğumu öğrendim tipleme yaptırmadığım için bilmiyorum smear da yeterli örnek alınmadığı yazıyor belki de 16-18 pozitif de çıkabilir bilmiyorum evliyim 23 yaşındayım iki doz aşımı oldum ve bir ay sonra hemen kolposkopi oldum lezyon görülmediği için biyopsi alınmadı çocuk istediğim için hiç korunmadım bu süreçte biliyorum süreyi uzatıyorum ama hpv ile ilgili paylaşım yapan doktorlar da çocuk düşünceniz varsa yapabilirsiniz diyor sanırım biraz buna güveniyorumkolposkopi yapan doktorum 6 ay sonraya çağırmıştı cuma günü tekrar farklı bir doktora kolposkopi yaptırcam bu süreçte yeşil çay kefir ve sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum aynı süreçte olan arkadaşlar da beslenme şeklini paylaşırsa vitamin veya takviye birbirimize yardımcı olabiliriz cuma gününden sonra biyopsi yapılıp yapılmadığını paylaşıcam umarım en kısa zamanda atlatırız
Sonucunuzu yazarsanız memnun oluruzGüncelleme doktor Kolposkopi yapmadı sadece smear ve hpv testi tekrarladı
Negatif çıkacağımı sanmıyorum canım çünkü korunmasız ilişki yaşadım hep ama tabi ki paylaşırımSonucunuzu yazarsanız memnun oluruz
Bu süreci yaşayanlar için fikir olur keşke tadevinzii olup ondan sonra çocuk düşünseniz yaşınız da çok küçük zaten
merhaba evli oldugunuzu yazmissiniz esiniz hpv oldugunu bilmiyor muydu? evlenmeden once bu konulardan bahsedilmedi miNegatif çıkacağımı sanmıyorum canım çünkü korunmasız ilişki yaşadım hep ama tabi ki paylaşırım
Bilmiyorduk ve negatife dönmüş olarak gözüküyorummerhaba evli oldugunuzu yazmissiniz esiniz hpv oldugunu bilmiyor muydu? evlenmeden once bu konulardan bahsedilmedi mi
merhaba hpv cinsel iliskiyle gecer ya da cinsel organlarin temasiyla, oralle de gecerBilmiyorduk ve negatife dönmüş olarak gözüküyorum
Yani?merhaba hpv cinsel iliskiyle gecer ya da cinsel organlarin temasiyla, oralle de gecer
Aa negatif mi olmuşsunuz hemde korunmadan valla bravoBilmiyorduk ve negatife dönmüş olarak gözüküyorum
Valla bende çok şaşırdım canım doktora sordum yalancı negatif olabilir mi diye dünyada bütün testlerde %1 de olsa yalancı negatiflik olabilir dedi üç ay sonra başka bir hastane de tekrarlatıcam inşallah doğru sonuçturAa negatif mi olmuşsunuz hemde korunmadan valla bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?