Çocuk Hastalıkları Yuksek sarilikk acill :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Prensannesiiii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
5
1
1
30
Arkadaslar bebegimi dun 28 deger sarilikla hastaneye yatrdim ve doktorlar beynine zarar vermis olabilir dediler lutfenn basindan boyle bisey gecen varsa bilgilendirsin beni dunden beri elim hic bisey tutmuyor kafayi yemek uzeryim

25 üzeri tehlikeli diye biliyorum ama erken fark edilmiş kan değişimi yapılacaktır umarım kötü bişey olmamıştır Canım
Arkadaslar bebegimi dun 28 deger sarilikla hastaneye yatrdim ve doktorlar beynine zarar vermis olabilir dediler lutfenn basindan boyle bisey gecen varsa bilgilendirsin beni dunden beri elim hic bisey tutmuyor kafayi yemek uzeryim
üzere

25 üzeri tehlikeli diye biliyorum ama erken fark edilmiş kan değişimi yapılacaktır umarım kötü bişey olmamıştır Canım
Evet 25 ve uzeri beyne zarar verebiliyomus kan degisim sinirindaydi goturdugumuzde ama degisim yapilmadi gece 21e dusmus degeri araya hafta sonuda giriyor icim icimi yiyor beynine zarar vermismi acaba diye

Evet 25 ve uzeri beyne zarar verebiliyomus kan degisim sinirindaydi goturdugumuzde ama degisim yapilmadi gece 21e dusmus degeri araya hafta sonuda giriyor icim icimi yiyor beynine zarar vermismi acaba diye
Bi arkadaşımın bebeğinde 29 ken gitmişti doktora hatta biz uyarmıştık sarı bebek diye devlet hastanesinde olduğu için doktoru takip etmemiş şimdi iki yaşında zehir gibi oğlu hiç korkmayın Benim büyük oğlumda 19 kem yatmıştık ertesi sabah dokuza düşmüştü sizde hemen fark etmişsiniz içinizi ferah tutun bol bol emzirin

Insallh yaa. Allah razi olsun biraz da olsa icim rahatladi

Eger sarılık 10 günü geçtikten sonra yüksrlmilse bişey olmaz demişlerdi. Benim bebgimfe de sarılık uzaması vardı. Hastanede yattık oradan bilştorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…