Yuksek tansiyon,kansizlik ve normal dogum.

Parliyorsun

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
73
4
286
Selam kizlar.
Tandiyonum 14lerde cikiyor surekli son haftalarimdayim ve korkuyorum. Kansizlikta var. Aranizda tansiyonu yuksek olup normal dogum yapan var mi. Bi tehlikesi var mi ? Doktorum sezaryen derse kabul etmeli miyim yoksa nornal yapabilir miyim bu sekilde lutfen bilginiz varsa yazar misiniz..

merhaba
14 sınır bir değer
ben hamilelik öncesi de zaten yüksek tansiyon hastası olduğumdan ve tansiyonum hamilelik süresincede 16 hatta 17 ye yükselebildiğinden çok istememe rağmen gittiğim hiçbir doktor normal doğum riskine girmeyelim dedi
ancak astım rahatsızlığımı da hesaba katıp bu şekilde değerlendirdiklerini düşünüyorum
çünkü tansiyon hastalarının özellikle genel anestezi alması da tehlikeli diye biliyorum

siz de eğer hamilelik öncesi tansiyon hastası değilseniz ve doğum anına kadar bu değerlerde devam ederse normal doğum yaptırabilirler diye düşünüyorum
sezeryana yönlendirmekte ısrar ederse doktorunuz emin olmak açısından başka bir doktorla da görüşmenizi tavsiye ederim

Yok benim daha once tansiyon sorunum hic olmadi carsamba gunu detayli konusucam insallah normal olurum. Tesekkurler bilgi icin gecmis olsun size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…