Yüksek tansiyon!!!!

Depresifshine

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
866
92
18
35
İstanbul
Meraba öncelikle dogru yere mi konı actım bilmiyorum ama az önce bas agrım için eczaneye gittim tansiyonum ölcüldü büyük 14 küçük 11 cıktı eczacı beyfendı acile git dedi tabi calısıyorum gidemedim yüksek tansiyonu olanlar beni bilgilendirir mi acile gitmedim aksam gidîcem bişey olur mu? Buarada 21 yasındayım boyum 1.63 kilom 60 korktum biraz şimdiden tesekürederim.....:18:

2-3 gün tansiyonun ölçtür tansiyonu eğer sürekli yüksek çıkıyorsa doktora git. Eğer çıkmıyorsa anlık olabilir gerilmişsindir üzülmüşsündür o yüzdende yüksek olabilir.

Doktarodan her ihtimale karşı randevu al normal ise tansiyonun iptal edersin. Hala yüksek çıkarsa zaman kaybetmemiş olursun

Son düzenleme:
ani yorgunluk üzüntü stres te tansiyonu değiştirir ya da yediğin bişey bile yapabiliyo 3-4 gun ust uste aynı yuksek sonuçlar cıkarsa git doktora hemen telase kapılma

geçmiş olsun. dinlenerek ölçtürdün dimi tansiyonunu? yeterince dinlenmediysende yüksek çıkıyor da... 10dk diyorlar...

dinlendiysen bir doktora görün istersen...

Geçmiş olsun benim 21 yaşında bir tanıdığımda doğumdan sonra yüksek tansiyon çıktı. Şuan ilaç kullanıyor, tedbiri elden bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…