Yüksek tansiyonu olan gebeler yardım

tugce8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
138
4
96
Tekirdağ
Arkadaşlar herkese merhaba benim tansiyonum sorunum 15. Haftada doktoru görünce başladı sonra düşüyor doktora haftaya gideceğim dün gece tansiyonum 14-8 çıktı 3 kere ama bu sabahtan itibaren hep 12-7 ya da 12-8 15. Haftada tahlil yapılmıştı bir şey çıkmamıştı doktor biraz stresli yapım olduğunu her şeyi kafama taktığını söyledi.. Hep içimde bir korku var ya kötü bir şey olursa günde 20 kez ölçüyorum 14 gördüğüm an terlemeye başlıyorum psikolojim çok bozuldu gerçekten bebeğimi etkiliyorum böyle yaparakta lütfen yardım edin

Geçen gün olaylar olduğunda epey korktum 16/8 oldu ama limonlu su içtim hemen bir süre sonra düştü. Bence ilaçsız en iyi çözüm limon. Bu arada bende hipoglisemi var ve gebelikten dolayı ilaç kullanamıyorum ama senin kadar panik değilim. Ne kadar takarsan kafana o kadar kötü.

Bak o tansiyon hamile olmasan dahi sana büyük zararlar verecek bir şey.
Tansiyonunu arttıracak şeyler yapma,yeme.
Çünkü içinde bir evlat var. Daha çok dikkatli ol. Herbalifeın hamile ürünleri ve vitaminleri var .
Doktora git sor onlardan kullan .
İnşallah hep iyi olursunuz. Hem bebiş hem sen :KK68:

Sağlıkla sıhhatle inşallah bebeklerimizi almak nasip olur tek istediğim bu kendimi aksamaktan hamileliğimin tadını çıkaramıyorum

Cnm doktorum bana önemli olan kucugun 9u geçmemesi dedi ama benim geçiyordu bide bende kronik çıktı aileden gelen ama suan bile 16.9 hamur tuz ekmek yemiyorum light besleniyorum bol su içip dinleniyorum
Peki neler yaptın bana önerebileceğin bir şey var mı?

Benim de sabah bi 16-8 çıktı sonra 1 saatte yine 11-7ye düşmüş böyle tansiyon aleti ile yaşycam artık çok sıkıcı bir durum 25. Haftadayım çabuk geçsin artık günler

Ben takıntı haline getirdiğim ölçerken kalbim çok hızlı atıyor hissediyorum zaten akşamüstü de 10-6çıktı yani değişiyor

Back
X