• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüksek topuk problemi

FeArLeS_gRiL

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
660
5
318
Ankara
beyendiğim 1 kaç model var ama cok yüksek topuklu olduğu için alamıyorum malum boyum uzun,topuklarından biraz kestirsem nasıl olur ayakkabının şekli bozulurmu yoksa rahatlık açısından hüsranamı uğrarım:(.:18:

hiç kestirme topuktan canım, arkadaşım denedi, ayakkabının rahatlığı da şekli de gitti, hiçbir işe yaramadı

kızlar metal çivi topuklu ayyakkabıyı kısaltsak mesela 10 cm yada 8 cm lik bir topuğu 3 cm lik yapsak

ayakkabın rahatlığı gidermi:26:

Rahatlık açısından bilemiyorum ama duruş şekli bozulur diye düşünüyorum ben ...

püfff ... aynı dertten bende muzdaribim yahu :25: bir ayakkabi beğendim ama öyle böyle değil aklım hep o ayakkabıda birde böyle ayakkabı konusunda takıntılıyım zor beğenirim ama beğenince ve topuk yüzünden alamayınca sinir olduuuummm :52:
aynı şeyi bende düşündüm topuk kestirme olayını ama şekli bozulur diye vazgeçtim sonra ...

Bence kestirme çünkü açısı bozuluyor ayak bileğini incitirsin o şekilde giyersen arada bir yüksek topuk giy bence boyun uzun olsa bile boy uzunluğu problem olmamalı kendin için :34:

Back
X