Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beyendiğim 1 kaç model var ama cok yüksek topuklu olduğu için alamıyorum malum boyum uzun,topuklarından biraz kestirsem nasıl olur ayakkabının şekli bozulurmu yoksa rahatlık açısından hüsranamı uğrarım.:18:
püfff ... aynı dertten bende muzdaribim yahu bir ayakkabi beğendim ama öyle böyle değil aklım hep o ayakkabıda birde böyle ayakkabı konusunda takıntılıyım zor beğenirim ama beğenince ve topuk yüzünden alamayınca sinir olduuuummm
aynı şeyi bende düşündüm topuk kestirme olayını ama şekli bozulur diye vazgeçtim sonra ...
Bence kestirme çünkü açısı bozuluyor ayak bileğini incitirsin o şekilde giyersen arada bir yüksek topuk giy bence boyun uzun olsa bile boy uzunluğu problem olmamalı kendin için
kaç cm boyun canım :26:
bende bi ara düşünmüştüm aynı şeyi ama yapmadım şimdi giyiyorum topuklu valla bayılıyorum topuklulara herkezden uzun olsam da giyiyorum
kaç cm boyun canım :26:
bende bi ara düşünmüştüm aynı şeyi ama yapmadım şimdi giyiyorum topuklu valla bayılıyorum topuklulara herkezden uzun olsam da giyiyorum