yüksek topuk problemi

FeArLeS_gRiL

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
660
5
318
Ankara
beyendiğim 1 kaç model var ama cok yüksek topuklu olduğu için alamıyorum malum boyum uzun,topuklarından biraz kestirsem nasıl olur ayakkabının şekli bozulurmu yoksa rahatlık açısından hüsranamı uğrarım.:18:

hiç kestirme topuktan canım, arkadaşım denedi, ayakkabının rahatlığı da şekli de gitti, hiçbir işe yaramadı

kızlar metal çivi topuklu ayyakkabıyı kısaltsak mesela 10 cm yada 8 cm lik bir topuğu 3 cm lik yapsak

ayakkabın rahatlığı gidermi:26:

püfff ... aynı dertten bende muzdaribim yahu bir ayakkabi beğendim ama öyle böyle değil aklım hep o ayakkabıda birde böyle ayakkabı konusunda takıntılıyım zor beğenirim ama beğenince ve topuk yüzünden alamayınca sinir olduuuummm
aynı şeyi bende düşündüm topuk kestirme olayını ama şekli bozulur diye vazgeçtim sonra ...

Bence kestirme çünkü açısı bozuluyor ayak bileğini incitirsin o şekilde giyersen arada bir yüksek topuk giy bence boyun uzun olsa bile boy uzunluğu problem olmamalı kendin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…