- 15 Şubat 2023
- 128
- 26
- 28
- 35
- Konu Sahibi handeasli55
-
İlk gebeliğimde değerim 20ydi resmen ama ben hiç ilaç kullanmıyordum bir şey olmaz diye kürtajlar sonuçlanmıştı malesef şuan yine hamileyim değerim şuan kontrol altında çok şükür 1.5 gibi değerim şuanMerhaba. Kan tahlilimde tiroidim 7.34 çıktı. Gebelik düşünüyorum. İlaç başlandı ama düşeceği yerde bu değer yükselmeye devam ediyor. Böyle yüksek değerle gebe kalan var mı aramızda? Tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
Kaç mg kullanıyorsunuzMerhaba. Kan tahlilimde tiroidim 7.34 çıktı. Gebelik düşünüyorum. İlaç başlandı ama düşeceği yerde bu değer yükselmeye devam ediyor. Böyle yüksek değerle gebe kalan var mı aramızda? Tecrübe ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
Nasıl yani ya anlamadım. Değer 20 iken mi hamile kaldınız? Ben 25 mg kullanıyorum. 1 ay olmak üzere.Kaç mg kullanıyorsunuz
Evet 20 iken hamile kaldım resmen 25 mg sizi desteklemiyor malesef o zamanNasıl yani ya anlamadım. Değer 20 iken mi hamile kaldınız? Ben 25 mg kullanıyorum. 1 ay olmak üzere.
1 haftada 8 e indi sonraNasıl yani ya anlamadım. Değer 20 iken mi hamile kaldınız? Ben 25 mg kullanıyorum. 1 ay olmak üzere.
İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız1 haftada 8 e indi sonra
Ben 100 kullanıyorum canım hafta sonları 50 mg kullan dedi doktorİnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızsiz kaç mg kullanarak o değeri düşürmüştünüz?
Amin bebeğim inşallah hatta 34 müşİnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızsiz kaç mg kullanarak o değeri düşürmüştünüz?
Tsh mi 34 müşAmin bebeğim inşallah hatta 34 müş
Evet doktor o zaman bana nasıl bu değerle hamile kaldın dedi baya bi kızmıştı sağlıklı gebelik olmayadabilir dediTsh mi 34 müş
Anladım. Neyse şimdi inşallah sağlıklı güzel güzel bebeğine kavuşursunEvet doktor o zaman bana nasıl bu değerle hamile kaldın dedi baya bi kızmıştı sağlıklı gebelik olmayadabilir dedi
Doktora gideceğim Salı günü bakalım belki yükseltir. Hatta bence yükseltecekhipotiroidi cok tehlikeli bebek icin, yenidogan tarama testi zaten hipotiroidi biliyosunuz. annenin tiroid hormonu olmayinca bebege de gecemiyo sonra bebekte hipotiroidili oluyo ve maalesef zeka geriligi oluyo. 25 mg cok cok az size, 34 cok yükske bi deger bence en az 75le denenmeli
Onunla ilgili hiçbir şey bulamadım ben. Nasıl mesela öneriniz var mıBeslenme ile düşürebilirsin.
Ben eliminasyon diyeti yaparak ilaçsız düşürdüm. İnternette eliminasyon diyeti diye araştırın veriler var. Ben beslenme koçuyla yaptım ama kişi iyi araştırıp kendi başına da yapabilir belkiOnunla ilgili hiçbir şey bulamadım ben. Nasıl mesela öneriniz var mı
Tamam teşekkür ederimBen eliminasyon diyeti yaparak ilaçsız düşürdüm. İnternette eliminasyon diyeti diye araştırın veriler var. Ben beslenme koçuyla yaptım ama kişi iyi araştırıp kendi başına da yapabilir belki
Teşekkür ederimBen eliminasyon diyeti yaparak ilaçsız düşürdüm. İnternette eliminasyon diyeti diye araştırın veriler var. Ben beslenme koçuyla yaptım ama kişi iyi araştırıp kendi başına da yapabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?