- 25 Eylül 2015
- 10
- 1
- 1
- Konu Sahibi balkutusuuu
-
Henüz yaşım 21. 3 ayrı antidepresan kullanıyorum. Duygusal yönüm darma duman. Üniversite son seneye geçiyorum çok kritik bir yıl. Ama hiçbir şeyle baş edemiyorum sürekli iniş çıkışlar kıskançlıklar. Tatmin olma isteği kendimi sürekli değerli hissetmek istiyorum insanları istemsizce cezalandırıyprum beni üzdükleri zaman. Aaay yeter yahu
Henüz yaşım 21. 3 ayrı antidepresan kullanıyorum. Duygusal yönüm darma duman. Üniversite son seneye geçiyorum çok kritik bir yıl. Ama hiçbir şeyle baş edemiyorum sürekli iniş çıkışlar kıskançlıklar. Tatmin olma isteği kendimi sürekli değerli hissetmek istiyorum insanları istemsizce cezalandırıyprum beni üzdükleri zaman. Aaay yeter yahu
Benimde burcum ikizler yukselenim akrep
Ama o kiskanclik kin intikam depresiflik kelimeleriyle uzaktan yakından alakam yok , sadece o kafamin icinde kendimle kavga etme surekli kendi kendime konusma durumu var.
Yengeç burcuyum depresif ve mutsuzum seni anlayabiliyorum. Akrepler harikadir ikizler ayrı bir sevimlidir,. Yukseleni akrep olan ikizler kadını çok çekicidir. Kendini disipline edebilir ve olumsuz duygularından kurtulabilirsin. Yukseleni yengeç olan yengec burcu ben bile sumsuklugumden depresifligimden tembelligimden azmin gücüyle kurtuldum. Burçlarının kötü özellikleri asilabiliyor iyi ozelliklerinin tadını çıkar
O kadarını bilemiyorum açıkçası. 19.06.1994 16:30 iZmir doğumluyum. Mars da önemli midir ki?Senin marsın nerdeki ?
Meditasyonlar terapiler işime yArar mı acaba. Zamanında bir astroloğa gitmiştim. Bana geçmiş yaşamımda yetim ve köle olduğumu suçlar işlediğimi ve o hayatta ölmeden önce 'henüz ölmüyorum bu yeniden doğuş. Daha yaşayacaklarım bitmedi' diyerek ölmüşüm ilginç.durum yukselen burcunuzun akrep olmasindan kaynaklanmiyor,asil sorun ay burcunuzun akrep olmasi..
cunku ay akrepte hicbir zaman rahat edemez..
ben aslan burcuyum,yukselenim akrep ay burcum ise yengec..surekli salya sumuk gezen,evcimen ve asla kin tutamayan biriyim..
yapacaginiz tek sey eksi yonlerinizle yuzlesmek ve farkinda olmak..baktiniz depresif tarafiniz sizi ele gecirmeye calisiyor acin bi komedi izleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?