Yumarta çatlatma iğnesi vuruldum hamilemiyim

Elhamdülillah canım hamileyim ama riskli yatıyorum çok ayakta durmuyorum
Çok sevindim canım darısı isteyen herkese inşallah 🥰❤️Belirti olarak goguslerde ağrı hissettin mi sen benim bugun 15.gunum adetim düzenlidir normalde.yarin adet günüm sırtımda hafif ağrılar var 2gun önce adet olacakmış gibi ağrılarım vardı sonra geçti.bugun çok fazla bişey yok .test yapmak istemiyorum korkuyorum adet olucam diye bekliyorum yada kendimi kandryrm bilmiyorum. Test yapayimmi sizce yada adet günümün geçmesini mi bekliyim .normalde adet 14. Günde sökülürmus ama geciken de olmuş erken olanda olmuş .ne yapacağım bilmiyorum..

Çok sevindim canım darısı isteyen herkese inşallah 🥰❤️Belirti olarak goguslerde ağrı hissettin mi sen benim bugun 15.gunum adetim düzenlidir normalde.yarin adet günüm sırtımda hafif ağrılar var 2gun önce adet olacakmış gibi ağrılarım vardı sonra geçti.bugun çok fazla bişey yok .test yapmak istemiyorum korkuyorum adet olucam diye bekliyorum yada kendimi kandryrm bilmiyorum. Test yapayimmi sizce yada adet günümün geçmesini mi bekliyim .normalde adet 14. Günde sökülürmus ama geciken de olmuş erken olanda olmuş .ne yapacağım bilmiyorum..
Ben hiç bir şey hissetmedim ilk başlarda hatta sizin gibi olumsuz çıkarsa diye korkudan 6 gün geçmesini bekledim o gün bile çok silik çıktı kan da netleşti ama şimdi o kadar göğüs ağrısı kasık karın ağrıları var ki yeni yeni çıkıyor ben de bana şey demişlerdi iğneden 14 gün sonra yap varsa çıkar diye ama ben ihtimale bırakmadım bekledim inşallah sende kavuşursun bebeğine hamileliğin gerçek olur canım benim 🤗🤗

28F59221-9E4E-4367-900C-9A1D536A2224.webp
Benimde iğneden sonra 11. Günüm acaba varmı anlayamadım gölge gibi duruyor

Back
X