yumruk izi nasil gecer ??

eljin

" Çekip sağa inmesini de bilirim."
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
541
218
53
Kizlar kardeslerim kavga ediyodu buyuk olan kucugu cok feci dovuyodu onlari ayırırken birden ben buyuguyle kavga eder oldum o esnada alnima yumruk atti gerizekali ya. alnimda morluk olustu buz koydum 10 dk ama kizarik duruyo en iyi cozum nedir yarin dershaneye boyle gitmek istemiyorum.yardim edin lutfen

Onu uygulayacam sabah ama kalici iyi gelen bisey yok mu allahim ya ne ayiriyosam kediyle kopegi acidim cocuga girdm araya olan bana oldu.
Ilk darbeyi aldığında yapılacak şeyi yapmışsın zaten canım buz koyman iyi olmuş..Ama o moraracak yani yapcak birşey yok..Yani benim bildiğim öyle..Başka çözüm bulabilen arkadaşlar varsa bilgi verirler zaten..

Yapacak bisey yok o zaman fondotenle idare edicem tesekkur ederm

Sezeryanla Yeni dogum ettiM
amaliyatimin yanlari cok morardi kontrole gittigim de doktorum hirudoid forte. diye bi krem verdi iki gunde morluk falan kalmadi.internette arastirdim morlugu gideriyo agrisini kesiyo tavsiye edeeriM.fiyati 18 tl

bence sen de onu güzel bi patakla ay sinir olurum öyle şeye.

Çiğ et koyarlardi yada ıslak ekmek. eskiden.

tabi siz eczaneden morluk için krem alin. sonrada kapatıcı sürün. .

Sezeryanla Yeni dogum ettiM
amaliyatimin yanlari cok morardi kontrole gittigim de doktorum hirudoid forte. diye bi krem verdi iki gunde morluk falan kalmadi.internette arastirdim morlugu gideriyo agrisini kesiyo tavsiye edeeriM.fiyati 18 tl
Ben 18 i versem kalpten giderim :) fondotenle kapatym bari :)

Çiğ et koyarlardi yada ıslak ekmek. eskiden.

tabi siz eczaneden morluk için krem alin. sonrada kapatıcı sürün. .
Zeytin falan koydum zaten yarin sabah erkenden dershanem var goren gormus olacak

viks sür o moratmıyor

viks sürüldüğünde çarpmalar vurmalar ezilmeler de morarma olmuyor

Ekmeği çiğne ağzında yumuşasın çıkar alına tülbentle sar,eski bir yöntemdir ama işe yarar.
Buzuda ihmal etme.
,Anestol krem var ağrı kesici ve morluğuda alır..

Kocakarı yöntemi işe yarıyor mu bilmiyorum ama anneannem et koyardı morluğu alması için

Yumrugu ilk yedigindr bi parca et ya da cignenmis ekmek koyabilirdin ama gec kalmissin Fondoten kapatacaktir birazda sacla kamufle edersin gecMis olsun ...

Bu arada ekmegin ici veya kirmizi etti soylediklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…