Onu uygulayacam sabah ama kalici iyi gelen bisey yok mu allahim ya ne ayiriyosam kediyle kopegi acidim cocuga girdm araya olan bana oldu.Fondöten:)
Ilk darbeyi aldığında yapılacak şeyi yapmışsın zaten canım buz koyman iyi olmuş..Ama o moraracak yani yapcak birşey yok..Yani benim bildiğim öyle..Başka çözüm bulabilen arkadaşlar varsa bilgi verirler zaten..Onu uygulayacam sabah ama kalici iyi gelen bisey yok mu allahim ya ne ayiriyosam kediyle kopegi acidim cocuga girdm araya olan bana oldu.
Peki tesekkur edrm.Arkadasın dediği gibi.Gecene kadar fondoten sur baska turlusunu bilemedim şimdi
Yapacak bisey yok o zaman fondotenle idare edicem tesekkur edermIlk darbeyi aldığında yapılacak şeyi yapmışsın zaten canım buz koyman iyi olmuş..Ama o moraracak yani yapcak birşey yok..Yani benim bildiğim öyle..Başka çözüm bulabilen arkadaşlar varsa bilgi verirler zaten..
Rica ederimYapacak bisey yok o zaman fondotenle idare edicem tesekkur ederm
Benden uzun ve kalipli gucum yetse ben bunu onun yanina birakmazdm ki .bence sen de onu güzel bi patakla ay sinir olurum öyle şeye.
Ben 18 i versem kalpten giderim :) fondotenle kapatym bari :)Sezeryanla Yeni dogum ettiM
amaliyatimin yanlari cok morardi kontrole gittigim de doktorum hirudoid forte. diye bi krem verdi iki gunde morluk falan kalmadi.internette arastirdim morlugu gideriyo agrisini kesiyo tavsiye edeeriM.fiyati 18 tl
Zeytin falan koydum zaten yarin sabah erkenden dershanem var goren gormus olacakÇiğ et koyarlardi yada ıslak ekmek. eskiden.
tabi siz eczaneden morluk için krem alin. sonrada kapatıcı sürün. .
viks sür o moratmıyorKizlar kardeslerim kavga ediyodu buyuk olan kucugu cok feci dovuyodu onlari ayırırken birden ben buyuguyle kavga eder oldum o esnada alnima yumruk atti gerizekali ya. alnimda morluk olustu buz koydum 10 dk ama kizarik duruyo en iyi cozum nedir yarin dershaneye boyle gitmek istemiyorum.yardim edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?