yumurta büyüklükleri yardımm

Benim adetin 4. Günü başlandı bayram tatili sebebiyle. İlaçları almamın 8. Günü ama hala yumurtam 11 mm ve bir tane var maalesef. Bugün e2 58 çıkmış İki gün daha rakip edelim dedi sizce gelişir mi

yani şöyle bi tanesi 200 bandında oluyor diyorlar ama benim mesela teki 300 müş . bi önceki tedavide bi tane vardı 96 ydı o da olgundu . 14 gün sürebiliyo tedavi günde de normalde 1-2 mm büyüyo. gelişim gösteriyorsa e 2 de artıyorsa bi anda büyür inşallah.. çok heyecanlı süreçler sizi anlıyorum.

yani şöyle bi tanesi 200 bandında oluyor diyorlar ama benim mesela teki 300 müş . bi önceki tedavide bi tane vardı 96 ydı o da olgundu . 14 gün sürebiliyo tedavi günde de normalde 1-2 mm büyüyo. gelişim gösteriyorsa e 2 de artıyorsa bi anda büyür inşallah.. çok heyecanlı süreçler sizi anlıyorum.
Bu 200 300 diye belirttiğiniz şey ne. Valla bilmiyorum ama çok yoruldum sahiden beni daha çok endişelendiren şey de erken menopoz daha yaşım 31

Bu 200 300 diye belirttiğiniz şey ne. Valla bilmiyorum ama çok yoruldum sahiden beni daha çok endişelendiren şey de erken menopoz daha yaşım 31
e2 değeri tek folikül için diyolar. ama kesin bi olayı da yok bunun. 96 yken değerim tek dolu çıkmıştı döllenmişti 3.güne gelmişti. inşallah çok güzel gider tedaviniz

teki döllenmiş diğerini yarın tekrar kontrol edilecek ama umudum yok tabi ki. cidden üzüntümü tarif edemem. bilirsiniz zaten o hissi.

teki döllenmiş diğerini yarın tekrar kontrol edilecek ama umudum yok tabi ki. cidden üzüntümü tarif edemem. bilirsiniz zaten o hissi.
Öyle düşünme. Bak diğer yumurta hemen döllenmiş.olmayabilirdi de . Benim mesela üç taneden hiçbiri döllenmedi.
Belki döllenen yumurtan altın yumurtadır ve bebişin odur . Güzel düşün güzel olsun 😊

Back
X