Yapmıştım canım onu klomen le beraber ama geç kaldım galiba bu aylık adetin 2. Günü başlayınca daha iyi oluyordu o galiba aklıma da gelmedi tek başına faydalı olur mu diyebal tarçın çörek otu karisimini bi arastir derim canim
himmmYapmıştım canım onu klomen le beraber ama geç kaldım galiba bu aylık adetin 2. Günü başlayınca daha iyi oluyordu o galiba aklıma da gelmedi tek başına faydalı olur mu diye
Canım merhaba bende de pko var klomeni iki kere kullandım ise yaramadı bir ay da letu kullandım o da olmadı şimdi iğne tedavisine geçiyoruz birşey merak ettim neden 5 aydır klomen e devam ettin iğne tedavisi daha etkili canım doktoruna söylesen iyi olur bence klomen bazı pkolulara iyi gelmiyor boşa vakit kaybetme benceMerhaba arkadaşlar yumurtam kendiliğinden yeterli boyuta gelmiyor. Klomen le bir yada iki tane yeterli boyutta oluyordu ama kalitesiz olduğundan mı yada nasip olmadığından mi bilmiyorum gebelik oluşmadı. 5 aydır felan klomen kullanmıyorum geçen ay soğan suyu yaptım tam zamanında geldi adetim şimdi de yumurta büyümesi kalitesi için dogal bişeyler yapmak istiyorum tavsiyeniz var mı?
Canım merhaba bende de pko var klomeni iki kere kullandım ise yaramadı bir ay da letu kullandım o da olmadı şimdi iğne tedavisine geçiyoruz birşey merak ettim neden 5 aydır klomen e devam ettin iğne tedavisi daha etkili canım doktoruna söylesen iyi olur bence klomen bazı pkolulara iyi gelmiyor boşa vakit kaybetme benceMerhaba arkadaşlar yumurtam kendiliğinden yeterli boyuta gelmiyor. Klomen le bir yada iki tane yeterli boyutta oluyordu ama kalitesiz olduğundan mı yada nasip olmadığından mi bilmiyorum gebelik oluşmadı. 5 aydır felan klomen kullanmıyorum geçen ay soğan suyu yaptım tam zamanında geldi adetim şimdi de yumurta büyümesi kalitesi için dogal bişeyler yapmak istiyorum tavsiyeniz var mı?
Klomen ı 3 ay kullandım canım 5 aydır kullanmıyorum akışına bıraktım benim doktor aşılama dedi hiç iğne felan başka bişey onermedi bende onun için acele etmek istemedim baktım olmuyor rahim filmi sonra başka tedaviler isteyeceğim ama doktor çok önemli bakalım hayırlısıCanım merhaba bende de pko var klomeni iki kere kullandım ise yaramadı bir ay da letu kullandım o da olmadı şimdi iğne tedavisine geçiyoruz birşey merak ettim neden 5 aydır klomen e devam ettin iğne tedavisi daha etkili canım doktoruna söylesen iyi olur bence klomen bazı pkolulara iyi gelmiyor boşa vakit kaybetme bence
Evet onu bende duydum şuan geç kaldım onun için diğer aya kaldı adet olunca yapacağım inşMerhaba arkadaşlar benim çevremde de öyle biri vardı incir ve havuç kürü ile hamile kaldı deneyin bence belki işe yarar
Arı sütü al arkadaşım. Sabah aç karnına dilinin altına koy ve erisin sonra yut. Bunun yanında ben ultimate marka omega 3+q enzim q10 var. İkisi bir arada hap. Buluşa kullan. Bana iyi geldi bunlarMerhaba arkadaşlar yumurtam kendiliğinden yeterli boyuta gelmiyor. Klomen le bir yada iki tane yeterli boyutta oluyordu ama kalitesiz olduğundan mı yada nasip olmadığından mi bilmiyorum gebelik oluşmadı. 5 aydır felan klomen kullanmıyorum geçen ay soğan suyu yaptım tam zamanında geldi adetim şimdi de yumurta büyümesi kalitesi için dogal bişeyler yapmak istiyorum tavsiyeniz var mı?
Bunları hiç duymadım doktor tavsiye etmeden kullanabilir miyim?Arı sütü al arkadaşım. Sabah aç karnına dilinin altına koy ve erisin sonra yut. Bunun yanında ben ultimate marka omega 3+q enzim q10 var. İkisi bir arada hap. Buluşa kullan. Bana iyi geldi bunlar
Kullanılabilir tabi. Arı sütü doğal bişey, diğeri de vitamin zaten. Kullanmadan önce bir araştır yinedeBunları hiç duymadım doktor tavsiye etmeden kullanabilir miyim?
Bi ay bende yapmıştım ama hiç gebelik oluşmadı bende Allah yardımcınız olsun valla çok zor sahip olup kaybetmek Allah bi daha yaşatmasın Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBana da doktorum söylemisti sabah aksam incir suyu iç diye yumurtalarim cok iyi gelismisti o ay ve hamile kaldim tabi nasibi yokmus düşükle sonuclandi
Tamam canım teşekkür ederimKullanılabilir tabi. Arı sütü doğal bişey, diğeri de vitamin zaten. Kullanmadan önce bir araştır yinede
Amin canim cümlemizeBi ay bende yapmıştım ama hiç gebelik oluşmadı bende Allah yardımcınız olsun valla çok zor sahip olup kaybetmek Allah bi daha yaşatmasın Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?