- 21 Kasım 2023
- 316
- 64
- 18
- 25
- Konu Sahibi birmavigunu5
-
Letrasan canım ellerim felan kip kırmızı oldu canim ya kaşınıyor sürekliHangi ilacı kullanıyorsunuz ben çok kullandım sıkıntı yasamadim
Çok geçmiş olsun ben klomen kullandım iki oğlumda da onun bir yan etkisini görmedim hatta günde 4 tane içtim son kullanımındaLetrasan canım ellerim felan kip kırmızı oldu canim ya kaşınıyor sürekli
Ya bende ilk klomen kullandım kist yaptı sonrası dış gebelik oldu 1.5 sene oluyor tek tupum kaldı diğeri alınmıştı malesefÇok geçmiş olsun ben klomen kullandım iki oğlumda da onun bir yan etkisini görmedim hatta günde 4 tane içtim son kullanımında
Yok canım vicudum kasiniyorKaşıntıdan kastınız vajinal kaşıntı mı?
Anladim cok gecmis olsun. Klomen 5 gün kullanilliyor genelde. Sizin ilaciniz da ayni mi?Yok canım vicudum kasiniyor
Evet 5 gün kullan dedi günde 3 at dedi doktor vücudum hassas galiba ama klomende bı etki.gormemistim sadece sıcak basıyorduAnladim cok gecmis olsun. Klomen 5 gün kullanilliyor genelde. Sizin ilaciniz da ayni mi?
Doktorunuza bildirin. Belki doz azaltarak devam eder.Evet 5 gün kullan dedi günde 3 at dedi doktor vücudum hassas galiba ama klomende bı etki.gormemistim sadece sıcak basıyordu
Doktor duramiyorsam birak olduğu kadariyle ugrasalim dedi bu sefer içime kurt düştü ya gelismesse diye 9 tane atmış oldum ilacıDoktorunuza bildirin. Belki doz azaltarak devam eder
İnşallah sonu güzel olur bende de kaç defa kist yaptı kaç defa yumurta büyümedi haddi hesabı yok.rahat olun.once kendinizi düşünün gerçekten sizi rahatsiz eden bir durum varsa dozu azaltır doktorunuz veya ilaci degistirirYa bende ilk klomen kullandım kist yaptı sonrası dış gebelik oldu 1.5 sene oluyor tek tupum kaldı diğeri alınmıştı malesefdoktor klomenden korkmussun başkasını yazcam dedi bunu yaz kaşınmaya baslyimca korktum .hormonlarida etkiliyor dimi bu ilaç
İnşallah inşallahİnşallah sonu güzel olur bende de kaç defa kist yaptı kaç defa yumurta büyümedi haddi hesabı yok.rahat olun.once kendinizi düşünün gerçekten sizi rahatsiz eden bir durum varsa dozu azaltır doktorunuz veya ilaci degistirir
Saol canim. Aslında letu kullanmak istemiştim bildiğim kadari ile sağlıklı yumurtaları buyutuyormus , aklımada gelmedi unutmuşum demeyi .çok değişik bi kaşıntı oluyorUc kez klomen bir kez de letu kullandim dongulerimde. Klomen bende de baska yan etkiler yaratmisti ama kasinti yasamadim hic. Gecmis olsun
Evet o da muadil bir ilac ve bence yan etkisi klomene gore daha azdiSaol canim. Aslında letu kullanmak istemiştim bildiğim kadari ile sağlıklı yumurtaları buyutuyormus , aklımada gelmedi unutmuşum demeyi .çok değişik bi kaşıntı oluyor
Benim çok şükür iki oğlum oldu.tabi ikiside tedaviyle biri 12 biri 7 yaşında üçüncü için tekrar basliyacaz tedaviye Allah izin verirseİnşallah inşallahçok üzülüyorum artık bı evladim olsun istiyorum. Bende acaba buyumezmi ki diyekorkuyorum şuan ilk tedavi oluyor gerçekten zor rabbim ben gibi evlet isteyenlere hemen nasip etsin inşallah siz en sonunda kavustunuzmu bebise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?