yumurta büyütücü puregon

Canım ben iki ay kullandım ilk ay 75 ünite ile 7 defa yaptım iğneyi 4.gün 11 mm 7.gün 17 mm olmuştu catlatma iğnesi vuruldum ama olmadı sanırım yeterli gelmedi. Sonra bir ay ara verdim ikinci ay yine 75unite ile bu sefer 9 defa yaptım 4.gün 3 yumurtam oluşmuştu yine 11 mm kadardı en büyüğü ama 9.günün sonunda 20 mm ve 17 mm lik iki yumurtam vardı ve catlatma iğnesi vuruldum ve çok şükür Rabbim bu sefer bize de nasip etti . Allah yardimcin olsun canım hiç korkma iğne gerçekten çok etkili bi de Allah a dua et . İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Cnm iğneler çok pahalı bu ay deniyoruz bakalım olmazsa bidahaki ay ne yapicaz nasıl yapicaz bilmiyorum bugun dktr a gidicez bakalım kaç mlm olmus

Ko
Korkuyorum açıkçası

Evet pahalı ama yapacak bişey yok tüp bebek olayı çok çok daha maliyetli o yüzden bi şekilde yaptir canım inşallah ikinci ye gerek kalmaz

Meraba canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım ama olmadı bugunde puregon iğneye basladım.senin aşılamaylamı oldu.

Meraba canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım ama olmadı bugunde puregon iğneye basladım.senin aşılamaylamı oldu.
Sağol canım amin. Allah herkese nasip etsin inşallah. Yok aşılama yaptırmadım ben pregon dan sonra catlatma iğnesi oldum Rabbim oyle nasip etti. İnşallah sen de kısa zamanda müjdeli bir haber alırsın stres sıkıntı yapma stresle çok alakalı demişti benim doktorum

Aminn.evet stres çok etkili benimde hep kafamda.biraz rahatlayıp unutmak istiyorum artık.

Kızlar klomenle puregonun arasındaki fark ne
aslına bakarsan aynı ama klomenle az yumurta gelişiyor bu yüzden de 1-3 arası gibi ( bünyenize göre belki daha fazlada gelişebilir yada hiç gelişmeye bilir) hormon düzeyine göre yada yumurta tembelliğine göre de bu ilaçlar farklılık gösteriyor.
puregonda doz ayarlaması yapılabiliyor ne kadar yumurta geliştirilmek istediğine göre değişiyor tabi yeterli rezerviniz varsa ...

klomen 4-5 gün kullanılıyor doz ayarlaması yapılamıyor standarttır bazen 2 şer tablet alanlar oluyormuş.
puregon 7-13 gün arasında kullanılıyor yeterli dozda istenilen yumurta gelişinceye kadar kullanım süresi az değişiyor.

klomen kullanmadım ama puregon ve gonal f kullandım. eşimde yada bende bir problem yok normal yolada çocuk oluyor ama düşüyordu. aşılamada puregon kullandım 8 gün 75 lik dozda. 4 net olgun yumurta geriden gelende 6 adet gelişmeye başlamış yumurtam vardı. doktor 4 taneyi esas alarak çatlatma iğnesi vurdurmuştu. aşılama tuttu ama kimyasal oldu.
tüp bebekte gonal f kullandım 9 gün 300 ml. doz da vurundum 19 yumurtam toplandı 9 tanesi döllendi 4 tanesi 4. güne geldi 2 transfer edildi. 1 i tuttundu

aşağı yukarı ne işe yaradıklarını verdiğim örnek yararlı olur umarım.

Canım çok teşekkürler Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…