yumurta çatladıktan sonra mı gebe kaldınız

mimoza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2007
2.845
24
116
Diğer
kızlar yumurtanızın çatlağından emin olduktan sonra gebe kallan varmı
benim yumoşum dr çatlamış dedikten sonra oldu çalışma..sizce gebe kalma ihtimalim varmı.etrafınızda varmı yada sizlerde.....:ecrin_bebek:

evet alttan muayeneyle anlaşılıyo..ama böyle bi durum kimsede yok galibabilmiyorumkismile

bende yumurta takibi yaptırdım doktorum yumurtan çatladı dedi ve 32 saat sonra ilişki önerdi ve şuan hamileyim.

bu ne ya bu yöntemınde pek aslı yok gibi kımının oğlu oluyo kımının kızı.garanti deyil anlaşılan.

bende yumurta takibi yaptırdım doktorum yumurtan çatladı dedi ve 32 saat sonra ilişki önerdi ve şuan hamileyim.

slm canım aradan zaman geçmiş ama yazdığını okuyunca kafam karıştı yumurta catladiktan sonra 24 saat yasamiyormu o yumurta yani oncesinde iliskiye girmek lazim.32 saat sonra nasıl oluyor.bide yumurta catladiginda senin de karın alt tarafında ağrı oldu mu.hamileyim demissin şimdi çocuk büyümüştür allah evlatlarimizi bize bağışlasın inşallah.sorularima cevap yzarsan cok mutlu olurum canim

cnm benim de öyle oldu. 1 gün gittim yumurtan büyümüş bgn akşam çatlar tahminim dedi, ama bizim ertesi sabah oldu çalışma, ama sabah yaptığım ovu.testnde silik çizgiydi yani çatlamıştı. ertesi gün sabah dr a gittim o da yumurtan çatlamış bekleyeceğiz artık dedi. çok şükür olmuş o zaman :)

cnm benim de öyle oldu. 1 gün gittim yumurtan büyümüş bgn akşam çatlar tahminim dedi, ama bizim ertesi sabah oldu çalışma, ama sabah yaptığım ovu.testnde silik çizgiydi yani çatlamıştı. ertesi gün sabah dr a gittim o da yumurtan çatlamış bekleyeceğiz artık dedi. çok şükür olmuş o zaman :)

hayırlı olsun canım.ben bugün test yaptım 5 gün gecti adet tarihimin üstünden negatif çıktı.acaba gec döllenme olabilir mi ?

2 hafta önce doktora gittim kist yok yumurta çatlamış adeti bekle demisti.adet olmadım.karnimin alt kısmı ağrıyor.bi gerilme ağrı hissediyorum.bazen ayakta duramiyorum.bi ağrı sende de var miydi?

kac haftada kan testinde çıkar ? bi bilgin varmı canım

hayırlı olsun canım.ben bugün test yaptım 5 gün gecti adet tarihimin üstünden negatif çıktı.acaba gec döllenme olabilir mi ?

2 hafta önce doktora gittim kist yok yumurta çatlamış adeti bekle demisti.adet olmadım.karnimin alt kısmı ağrıyor.bi gerilme ağrı hissediyorum.bazen ayakta duramiyorum.bi ağrı sende de var miydi?

kac haftada kan testinde çıkar ? bi bilgin varmı canım
Cnm normalde yumurta catladigi gunden sonra 14.gun regl gelir.
Sen tam olarak ne zaman catladigini biliyorsa uzerine 14 gun koy. O gun hala gelmediyse gebelik olmus olabilir, kan ver 14 gun gectiyse ve hala regl gelmiyorsa.
Belki sen yanlis hesapladin o yuzden negatif cikmistir anlatabildim mi cnm...
O agrilari ben de yasadim bu arada...

Cnm normalde yumurta catladigi gunden sonra 14.gun regl gelir.
Sen tam olarak ne zaman catladigini biliyorsa uzerine 14 gun koy. O gun hala gelmediyse gebelik olmus olabilir, kan ver 14 gun gectiyse ve hala regl gelmiyorsa.
Belki sen yanlis hesapladin o yuzden negatif cikmistir anlatabildim mi cnm...
O agrilari ben de yasadim bu arada...

21 martta doktora gittim çatlamış dedi ama öncesinden de çatlamış olabilir canım.dedigin gibi 15.gün oluyor bugün.adet olacak gibi degilim hic.belirti de bi akıntı var normal geliyor ama gecen hafta yumurta akı gibi geldi baya yoğundu.inşALLAH güzel haberler alırım

ilgilendigin bilgin icin sağol canım.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alirsin bebisini

21 martta doktora gittim çatlamış dedi ama öncesinden de çatlamış olabilir canım.dedigin gibi 15.gün oluyor bugün.adet olacak gibi degilim hic.belirti de bi akıntı var normal geliyor ama gecen hafta yumurta akı gibi geldi baya yoğundu.inşALLAH güzel haberler alırım

ilgilendigin bilgin icin sağol canım.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alirsin bebisini
Rica ederim canim.. istedigin seyi sorabilirsin... o zaman bir kac gun daha bekleyip kan verebilirsin..
Hatta bu ay regl olursan reglin 10.gununden itibaren basla yumurta takibine.. drlar 2 3 gune bir cagirip yumurta boyunu olcuyo ya.. bir de ovu testi patlatirsin onlar dogru oluyo siliklestigi zaman calismanizi yaparsiniz:)
Insallah senin de gonlune gore olur cnm,
Iyi dileklerin icin tesekkur edderim, Amin..

Selam kizlar.bendede pko war.regl olamiyorum tarlusal icmeden;( benim gibi olup yumurta takibiyle yumurtasi buyuyen ve catlatma ignesiyle hamile kalanlar war miiiiiiiiiiiiiii?????

Rica ederim canim.. istedigin seyi sorabilirsin... o zaman bir kac gun daha bekleyip kan verebilirsin..
Hatta bu ay regl olursan reglin 10.gununden itibaren basla yumurta takibine.. drlar 2 3 gune bir cagirip yumurta boyunu olcuyo ya.. bir de ovu testi patlatirsin onlar dogru oluyo siliklestigi zaman calismanizi yaparsiniz:)
Insallah senin de gonlune gore olur cnm,
Iyi dileklerin icin tesekkur edderim, Amin..

rica ederim canım çok sağol.ovu testi yapmadim hic.adetlerim düzensiz zaten kistten dolayı.3 ayda bir kist icin yasmin kullanıyordum kist gidiyordu.bu ay dedigin gibi 10.günden başlayıp 2 günde bir bitliktelik oldu.catladigini hissettim sanırım sag ve sol kasiklarima ara ara batma agri da oluyordu, zaten agridan doktora gittim de cok şükür kist çıkmadı ymrtnn catladigini beklememi söyledi.ben umutluyum

inşALLAH bebistir.ALLAH herkesin gönlüne göre versin.olursa bi kiz çocuğum olsun istiyorum rabbim basta sağlık versin tabiki.

canım kac haftalikken kese oluşuyor? cmrtesi doktora gidecem inşALLAH varsa gorunurmu acaba ? senin kac haftalık canım?

Back
X