Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yumurta takibi yaptırdım doktorum yumurtan çatladı dedi ve 32 saat sonra ilişki önerdi ve şuan hamileyim.
cnm benim yumurtamın çatladığı gün sol kasıkta şiddetli ağrı yaşamıstım. O gece tek ilişkiyle hamile kaldım çok şükür.kimse böyle bir durum yaşamamış mı ya ? yardımcı olurmusunuz
cnm benim de öyle oldu. 1 gün gittim yumurtan büyümüş bgn akşam çatlar tahminim dedi, ama bizim ertesi sabah oldu çalışma, ama sabah yaptığım ovu.testnde silik çizgiydi yani çatlamıştı. ertesi gün sabah dr a gittim o da yumurtan çatlamış bekleyeceğiz artık dedi. çok şükür olmuş o zaman :)
Cnm normalde yumurta catladigi gunden sonra 14.gun regl gelir.hayırlı olsun canım.ben bugün test yaptım 5 gün gecti adet tarihimin üstünden negatif çıktı.acaba gec döllenme olabilir mi ?
2 hafta önce doktora gittim kist yok yumurta çatlamış adeti bekle demisti.adet olmadım.karnimin alt kısmı ağrıyor.bi gerilme ağrı hissediyorum.bazen ayakta duramiyorum.bi ağrı sende de var miydi?
kac haftada kan testinde çıkar ? bi bilgin varmı canım
Cnm normalde yumurta catladigi gunden sonra 14.gun regl gelir.
Sen tam olarak ne zaman catladigini biliyorsa uzerine 14 gun koy. O gun hala gelmediyse gebelik olmus olabilir, kan ver 14 gun gectiyse ve hala regl gelmiyorsa.
Belki sen yanlis hesapladin o yuzden negatif cikmistir anlatabildim mi cnm...
O agrilari ben de yasadim bu arada...
Rica ederim canim.. istedigin seyi sorabilirsin... o zaman bir kac gun daha bekleyip kan verebilirsin..21 martta doktora gittim çatlamış dedi ama öncesinden de çatlamış olabilir canım.dedigin gibi 15.gün oluyor bugün.adet olacak gibi degilim hic.belirti de bi akıntı var normal geliyor ama gecen hafta yumurta akı gibi geldi baya yoğundu.inşALLAH güzel haberler alırım
ilgilendigin bilgin icin sağol canım.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alirsin bebisini
Rica ederim canim.. istedigin seyi sorabilirsin... o zaman bir kac gun daha bekleyip kan verebilirsin..
Hatta bu ay regl olursan reglin 10.gununden itibaren basla yumurta takibine.. drlar 2 3 gune bir cagirip yumurta boyunu olcuyo ya.. bir de ovu testi patlatirsin onlar dogru oluyo siliklestigi zaman calismanizi yaparsiniz:)
Insallah senin de gonlune gore olur cnm,
Iyi dileklerin icin tesekkur edderim, Amin..