Yumurta catlamis mi????

sumeyra567

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2023
189
32
13
23
Merhaba hanimlar iki gun yumurtlama gordum bugunde silik cikti sizce catlamis mi dun esimle iliski yasadim bugunde yasamamiz gerekiyormu?? Lutfen cvp
20231115_150424.webp

Ayyy inşallah yaaa güzel haberi bizimlede paylaşın inşallah bize de umut olurr genelde düşüğün ardından gebelik gelir derler ♥️
Amin amin insallah rabbim herkeze nasip etsin ama ben cok sey yasadim 5 senelik evliyim ilk hamileigim 2020 de oldu ikizdi dis gebelik oldu ilacla dusmediler sezaryan oldum sol tupumude aldilar 2 yil hic cocugum olmadi sonra ozele basladim doktorum klomenle senin hemen olur bksuna asilamYa parani harcama dedi gercektende oyle oldu ilj aydan hamile kaldim hersey guzel gidiyordu ama kontorlde kalbinin durdugunu ogrendik kurtaj oldum mayisin 5 de sonra tasinm dururmum oldu daha yeni iki aydir basladik tedViye bu ayda klomen kullandim yumurtayida gordum iki gunu degerlendirdim yarinda yapicam dilerim rabbimden kim istiyorsa rabbim en kosa zamnda herkeze nasip etsin bizlerede insallah eger olumlu sonuc alirsam bu ay mutlaka yazicam🥰🥰🥰🥰

Amin amin insallah rabbim herkeze nasip etsin ama ben cok sey yasadim 5 senelik evliyim ilk hamileigim 2020 de oldu ikizdi dis gebelik oldu ilacla dusmediler sezaryan oldum sol tupumude aldilar 2 yil hic cocugum olmadi sonra ozele basladim doktorum klomenle senin hemen olur bksuna asilamYa parani harcama dedi gercektende oyle oldu ilj aydan hamile kaldim hersey guzel gidiyordu ama kontorlde kalbinin durdugunu ogrendik kurtaj oldum mayisin 5 de sonra tasinm dururmum oldu daha yeni iki aydir basladik tedViye bu ayda klomen kullandim yumurtayida gordum iki gunu degerlendirdim yarinda yapicam dilerim rabbimden kim istiyorsa rabbim en kosa zamnda herkeze nasip etsin bizlerede insallah eger olumlu sonuc alirsam bu ay mutlaka yazicam🥰🥰🥰🥰
Yaaaa canım herkesin imtihanı farklı inşallah bu sefer sağlıklı çok güzel bir gebelik geçirir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Alla halla yarın bidaha yapın bı bakarız tekrar yani dünkü testin bozuk olma ihtimali var mı ki
Sanmam bozuk olsun inivito cunku hassas testler neyse zaten bugunde iliski olcak sonra regl olana kadar bi gun asiri iliski yapcaz bakalim hayirlisi yarin tkerar test yapcam atarim canim allah razi olsun cvp veriyorsun sende😘😘

Sanmam bozuk olsun inivito cunku hassas testler neyse zaten bugunde iliski olcak sonra regl olana kadar bi gun asiri iliski yapcaz bakalim hayirlisi yarin tkerar test yapcam atarim canim allah razi olsun cvp veriyorsun sende😘😘
Ne demek canım sonu güzel olur inşallah 🤍 işimi şansa bırakmayım diyorsun he 😂

Alla halla yarın bidaha yapın bı bakarız tekrar yani dünkü testin bozuk olma ihtimali var mı ki
Sanmam bozuk olsun inivito cunku hassas testler neyse zaten bugunde iliski olcak sonra regl olana kadar bi gun asiri iliski yapcaz bakalim hayirlisi yarin tkerar test yapcam atarim canim allah razi olsun cvp veriyorsun sende
Ne demek canım sonu güzel olur inşallah 🤍 işimi şansa bırakmayım diyorsun he 😂
He valla oyle 😅😅cunku ilk klomen kulladigumda da oyle yaptim regl olana kadar bi gun yaptik bi gun yapmadik reglim 1 hafta gecikti kan verdim 13720 cikmisti hatta doktor dedi ikiz olabilir ama 8 haftalikken kalbi durdu

Back
X